Ευχαριστώ για την στήριξη και την δύναμη που μας δώσατε στο θηλασμό

Ευχαριστώ για την στήριξη και την δύναμη που μας δώσατε στο θηλασμό

Ευχαριστήρια επιστολή / Ιστορία θηλασμού της μαμάς Πέπης

Καλημέρα και χίλια συγχαρητήρια και μπράβο σας…!
Είμαι 35 χρονών, μαμά ενός 21 μηνών κοριτσιού και διανύω τον 6ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης.


Την Βασιλική μου την θήλασα αποκλειστικά, με αρκετές δυσκολίες αλλά με μεγάλη θέληση (όπως οι περισσότερες μαμάδες) με μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγο και από εσάς, και σας είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.

Η Βασιλική αποθήλασε στους 14,5 μήνες με δική της και μόνο επιθυμία. Τώρα ετοιμάζομαι με το καλό να ξανά ξεκινήσω τον θηλασμό και έχω πιο “εξειδικευμένες” απορίες όπως την “διαχείριση” του θηλασμού με την ύπαρξη ενός ακόμα 2 χρόνου παιδιού (την Βασιλική την είχα πολλές ώρες στο στήθος τους 2 πρώτους μήνες), πως αντιδρώ αν επιθυμήσει να θηλάσει ξανά η Βασιλική (το αντιμετώπισε φίλη μου)…

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα ευχαριστώ πρέπει να σας πω για την στήριξη και την δύναμη που μας δώσατε στο θηλασμό της Βασιλικής.

Δεν θα σας κουράσω άλλο, θα σας πω μόνο ότι μένουμε στην Σαλαμίνα, και μέχρι να βρούμε παιδίατρο που να συμφωνεί με όσα εσείς λέτε (και να μην προτείνει το ξένο γάλα) αλλάξαμε 3 και κάνουμε 1,5 ώρα να φθάσουμε στο ιατρείο του καθώς είναι στο Χαλάνδρι!)

    Ευχαριστούμε την Πέπη για τα καλά της λόγια και που μοιράστηκε μαζί μας τη δική της εμπειρία θηλασμού! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
& ιστορίες τοκετού ΕΔΩ !


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *