6α γενέθλια για το mitrikosthilasmos.com

6α γενέθλια για το mitrikosthilasmos.com

Ο Αύγουστος είναι μήνας γενεθλίων για το mitrikosthilasmos.com που φέτος σβήνει το 6ο του κεράκι και η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί έχουμε όλους εσάς στην όμορφη παρέα μας! Χρόνια μας πολλά!!

    Μείνετε σε επαφή και γιορτάστε μαζί μας! Ακολουθεί μεγάλος εορταστικός διαγωνισμός με απίθανα δώρα!!!

Άλλος ένας χρόνος πέρασε! Ένας χρόνος γεμάτος ενημέρωση, υποστήριξη, δράσεις και επικοινωνία με όλους εσάς, αυτή την υπέροχη παρέα που ολοένα και μεγαλώνει, που αγαπά και στηρίζει το θηλασμό και ταυτόχρονα τις προσπάθειες του mitrikosthilasmos.com, του πλέον ενημερωμένου και επιστημονικά τεκμηριωμένου ελληνόφωνου ιστοτόπου σε θέματα θηλασμού και γαλουχίας!

Άλλος ένας χρόνος πέρασε που μας ωρίμασε και μας γέμισε ενέργεια και δύναμη για τη συνέχεια του έργου μας, που στηρίζουν με αγάπη και σεβασμό μια μεγάλη επιστημονική ομάδα, σύλλογοι και φορείς, συνεργάτες, φίλοι και εθελοντές και φυσικά όλοι εσείς! Οι χιλιάδες καθημερινοί αναγνώστες μας και διαδικτυακοί μας φίλοι στο facebook αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας στο οποίο διοργανώνουμε τα δωρεάν ενημερωτικά μας σεμινάρια και το οποίο αγκαλιάσατε με θέρμη και ενθουσιασμό!!!

4 χρόνια “Απανταχού θηλάζουσες”

Διπλή είναι όμως η χαρά μας σήμερα αφού ταυτόχρονα συμπληρώνει 4 χρόνια επιτυχημένης και σταθερά ανοδικής πορείας η πρώτη και μεγαλύτερη διαδικτυακή υποστηρικτική ομάδα εγκυμοσύνης, θηλασμού και μητρότητας, η “Απανταχού θηλάζουσες“, που δημιουργήθηκε από το mitrikosthilasmos.com και λειτουργεί μέσω facebook με την εθελοντική συμμετοχή των μελών της. Μια ομάδα που σήμερα αριθμεί πάνω από 10.500 μέλη από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό!!


Η εμπιστοσύνη και η αγάπη που δείχνετε στο mitrikosthilasmos.com και στις “Απανταχού θηλάζουσες” όλα αυτά τα χρόνια είναι η καλύτερη ανταμοιβή στις προσπάθειες που κάνουμε  και τις οποίες θα συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος γιατί τα μωράκια και οι μανούλες του τόπου μας… το αξίζουν!

~ Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας! ~
    Μείνετε σε επαφή και γιορτάστε μαζί μας! Ακολουθεί μεγάλος εορταστικός διαγωνισμός με απίθανα δώρα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *