Νοιώθω το στήθος μου συνέχεια άδειο!

Νοιώθω το στήθος μου συνέχεια άδειο!

Μαία, Πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας ΙBCLC

Θηλάζω αποκλειστικά το δεύτερο παιδί μου που είναι σήμερα 37 ημερών. Μέχρι σήμερα, μετά από συμβουλή της μαίας μου που είναι και σύμβουλος θηλασμού προσφέρω και τα δύο στήθη σε κάθε γεύμα.

Η μικρή, ειδικά από το απόγεμα και μετά, κάνει μαραθώνιους θηλασμούς και νοιώθω το στήθος μου συνέχεια άδειο! Ακόμη και 3-4 ώρες να κάνει μέχρι το επόμενο γεύμα δεν νοιώθω το στήθος μου βαρύ, όπως στην πρώτη μου κόρη.

Δοκίμασα και 3 φορές να βγάλω με το θήλαστρο και τη μία δεν έβγαλα ούτε σταγόνα. Είναι φυσιολογικό να μη γεμίζει το στήθος, αφού προφανώς δεν έχει εδραιωθεί ακόμη ο θηλασμός;
Χρυσή, Βόλος

29/05/2015
Αγαπητή Χρυσή,
μην ανησυχείς που δεν αισθάνεσαι το στήθος σου να γεμίζει.

Εφόσον το μωρό σου αναπτύσσεται φυσιολογικά και βάζει ικανοποιητικό βάρος σημαίνει ότι τρέφεται καλά.

Οι μαραθώνιοι θηλασμού διατηρούν μαλακά τα στήθη και δημιουργούν ισοζύγιο. Συνέχισε να θηλάζεις κατά απαίτηση του μωρού σου και όλα θα πάνε καλά.

    Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη “Ρώτα τον Ειδικό


    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *