6ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΦΥΚΕ 12-15/12/2014

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΦΥΚΕ 12-15/12/2014

Στο Βόλο (12-14/12) και στο Βελεστίνο (15/12) θα πραγματοποιηθεί το 6ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρίας Φροντίδας Υγείας Και Εκπαίδευσης (Ε.Φ.Υ.Κ.Ε.) για την υγεία του παιδιού και του εφήβου, με το 1ο στρογγυλό τραπέζι να είναι αφιερωμένο στο μητρικό θηλασμό.


Στα πλαίσια οργάνωσης του 6ου ετήσιου Πανελληνίου Συνεδρίου της, η Επιστημονική Εταιρία Φροντίδας Υγείας Και Εκπαίδευσης Ε.Φ.Υ.Κ.Ε.συμπεριλαμβάνει στην Επιστημονική της εκδήλωση και την 6η διημερίδα της Παιδιατρικής Κλινικής, του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου (ΑΓΝΒ) (12-13/12/2014), στο Ξενοδοχείο Ξενία Βόλου, που οργανώνει σε συνεργασία με το λοιπό Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής, και το προσωπικό των συνεργαζομένων με αυτήν τμημάτων, αλλά και όλων των ενεργών μελών της ΕΦΥΚΕ.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν στηρίζονται στις σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις, στην έρευνα, εμπειρίες και απόψεις. Θα αναπτυχθούν ενδιαφέροντα επίκαιρα ιατροκοινωνικά και άλλα θέματα παιδιατρικά, πρόληψης, λοιμώξεων και εφαρμογής εμβολιασμών, θέματα που έχουν σχέση με την υγεία του παιδιού και του εφήβου, που αφορούν τόσο τον μαχόμενο Νοσοκομειακό Παιδίατρο, όσο και τον Γενικό Παιδίατρο στη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας και Πρόληψης, θέματα υγείας του χθες, του σήμερα και κάθε εποχής.

Η ετήσια αυτή μακροήμερη Επιστημονική εκδήλωση απευθύνεται σε Λειτουργούς Δημόσιας Υγείας και Εκπαίδευσης, Παιδίατρους και Ιατρούς άλλων Ειδικοτήτων, Νοσηλευτές/ιες, Μαίες, Επισκέπτριες  Υγείας, Διαιτολόγους, Διατροφολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές και Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και επιπέδων εκπαίδευσης και καλούνται να την παρακολουθήσουν όλοι.

Το Επιστημονικό λεπτομερές πρόγραμμα. (εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ: αρ πρωτ:  85882/30/9/2014  και SFEE: αρ. πρωτ: 120713, είναι υψηλά μοριοδοτούμενο από το Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, για το κύρος και την εμβέλειά του).

Η απλή παρακολούθηση τόσο της Διημερίδας, όσο και του Συνεδρίου είναι δωρεάν. Για όσους συμμετέχουν ενεργά με εργασία και επιθυμούν βεβαίωση συμμετοχής, υπάρχει συμβολική εγγραφή, μόνο στο Συνέδριο. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας www.efyke.gr.

Το συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΦΥΚΕ, του ΑΓΝΒ  της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας, του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας καθώς και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία της Ελλάδος και της Κύπρου, Κέντρα Υγείας, Δήμους, κοινωφελείς οργανισμούς και άλλους φορείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Επιτροπές (Τιμητική, επιστημονική, Οργανωτική). Γραμματεία, Πληροφορίες: 6938375762, 6982017001, 6937676725. 
  • Ιστοσελίδα: www.efyke.gr
  • email: anasgr@gmail.com
  • Υπεύθυνος Ιστοσελίδας της ΕΦΥΚΕ: Πρόεδρος της Γραμματείας και αντιπρόεδρος της  Οργανωτικής Επιτροπής, του Συνεδρίου: Κωνσταντίνος Κατσιαρδάνης. 
  • Υπεύθυνος ιστοσελίδας Παιδιατρικής Κλινικής: Δημήτρης Πετράκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *