Πρόσκληση Εγκαινίων Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

Πρόσκληση Εγκαινίων Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

Το mitrikosthilasmos.com -ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ιστότοπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας- εγκαινιάζει το νέο του Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας!

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com, που θα γίνουν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ. στην οδό Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου στα Μελίσσια, 2ος όροφος στο κτήριο LAPIN MAGICLAND (χάρτης). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999238535

Η λειτουργία του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com σηματοδοτεί μια νέα εποχή ενημέρωσης και υποστήριξης από όλους εμάς προς όλους εσάς, τους μελλοντικούς και νέους γονείς!

Ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να μάθετε για όλες μας τις νέες δραστηριότητες! Μικροί και μεγάλοι, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι! Δωράκια και εκπλήξεις σας περιμένουν!

Το Εvent στο facebook: https://www.facebook.com/events/800960439950105/

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Λίγα λόγια για το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

To Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com, συνολικής επιφάνειας 250m², διαθέτει εκτός από την ενιαία, μεγάλη αίθουσα σεμιναρίων (χωρητικότητας 150+ ατόμων), δωμάτιο θηλασμού ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για μωρά & νήπια, ενώ πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Το mitrikosthilasmos.com, με έντονη κοινωνική ευαισθησία και επιμένοντας στην μέχρι τώρα φιλοσοφία του: “Το δικαίωμα στη γνώση είναι δωρεάν!” σχεδιάζει μια νέα σειρά ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων, με μια πλούσια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας (παιδίατροι, νεογνολόγοι, μαίες, σύμβουλοι θηλασμού, γυναικολόγοι, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι-διατροφολόγοι κ.α.).

Στα πλαίσια λειτουργίας του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com εκτός από τα σεμινάρια θα γίνονται και μαθήματα βρεφικού μασάζ, γιόγκα εγκύων, διάφορες εορταστικές/ενημερωτικές εκδηλώσεις (σε συνεργασία και με άλλους φορείς) ακόμη και επιμορφωτικά σεμινάρια για επαγγελματίες υγείας.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας θα ανακοινώνεται από το www.mitrikosthilasmos.com καθώς και από το Parents.gr & ParentsCafe.gr που είναι οι βασικοί Χορηγοί Επικοινωνίας.

Με την Ευγενική Υποστήριξη
Χορηγός Επικοινωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *