ΚΥΠΡΟΣ: Παγκόσμιος Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2014

ΚΥΠΡΟΣ: Παγκόσμιος Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2014

«Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας είναι σημαντική»

Με σλόγκαν «Μια νίκη για όλη τη ζωή» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, η εκδήλωση «Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2014», την οποία διοργανώνει στην Κύπρο, για 8η συνεχόμενη χρονιά, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής».

Την εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Κύπριου Υπουργού Υγείας κ. Φίλιππου Πατσαλή και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, στηρίζει διαχρονικά η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, στα πλαίσια του προγράμματος έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε 250 κέντρα εγκατεστημένα σε 9 διαφορετικές χώρες.

Οι εγγραφές για συμμετοχή στην εκδήλωση θα αρχίσουν στις 10:00π.μ. ενώ ο Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11:00π.μ.

Οι χώροι διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι:

  • Λευκωσία: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (πρώην Intercollege) (Τηλ. 99365414)
  • Λεμεσός: Crowne Plaza Limassol, Προμαχώνα Ελευθερίας 2, Άγιος Αθανάσιος (Τηλ. 99604050)
  • Λάρνακα –   Med Schools Λάρνακας, Kιλκίς 10, Λάρνακα (Τηλ. 96649737)
  • Πάφος: Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Βασιλέως Κωνσταντίνου 87 (Τηλ. 26848000)
  • Ελ. Επ. Αμμοχώστου: Δημαρχείο Παραλιμνίου, Αντώνη Παπαδοπούλου 6 (Τηλ. 99571343)

Tο θέμα των φετινών εκδηλώσεων, όπως ορίστηκε από την Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό WABA (World Alliance for Breastfeeding Action), έχει ως επίκεντρο την απόλυτη στήριξη της κοινωνίας προς τις θηλάζουσες μητέρες με στόχο την επίτευξη της συνεχιζόμενης γαλουχίας που αποτελεί Δώρο Ζωής.

Το mitrikosthilasmos.com ακολουθώντας το σύνθημα της WABA και φέτος συγκαταλέγεται μεταξύ των Υποστηρικτών της Δράσης!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 99365414 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.breastfeeding-cyprus.org. Πληροφορίες σχετικά με τον WABA μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://worldbreastfeedingweek.org/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *