Το μωρό κλωτσάει! Εκπληκτικό βίντεο από την ενδομήτρια ζωή!

Το μωρό κλωτσάει! Εκπληκτικό βίντεο από την ενδομήτρια ζωή!

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει μια γυναίκα, είναι η αίσθηση της κίνησης του μωρού της μέσα στην κοιλιά της!

 

Νιώθεις το μωρό να σαλεύει μέσα σου και αναρωτιέσαι τι μπορεί να είναι αυτό το εξόγκωμα που πιάνεις… ο αγκώνας του ή μήπως φτερνούλα; και τί είναι αυτό που αισθάνεσαι να σε σπρώχνει; χεράκι που τεντώνεται; γιατί συνήθως το ποδαράκι που κλωτσάει… το καταλαβαίνεις για τα καλά!

Το παρακάτω βίντεο είναι ίσως το εντυπωσιακότερο που έχετε δει κατά την ώρα που ένα έμβρυο βρίσκεται σε εγρήγορση μέσα στην κοιλιά της μαμάς του!!

Είναι τόσο ευδιάκριτο το μωρό! Θα το δείτε με το κεφάλι προς τα κάτω και τα ποδαράκια του να κλωτσάνε επάνω αριστερά!!

Ο Ryan Cragun κατέγραψε τις κινήσεις του γιου του Toren μέσα στην κοιλιά της μητέρας του Debi όταν αυτή διένυε την 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και όπως αναφέρει είναι το καλύτερο υλικό που έχουν από τις συνολικά 3 ώρες βίντεο!

Αν παρατηρήσετε καλά, θα δείτε το μωρό που φαίνεται προφίλ (στραμμένο προς την αριστερή πλευρά της οθόνης σας) σχηματίζοντας V, με το κεφάλι του να είναι προς τα κάτω και τα πόδια τους προς τα επάνω, που φαίνεται να κλωτσάνε προς τα αριστερά!

Απολαύστε το!


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *