Μαμά σε κώμα γεννά & θηλάζει το μωρό της!

Μαμά σε κώμα γεννά & θηλάζει το μωρό της!

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια που ήταν σε κώμα από τις αρχές Μαρτίου, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, έδειξε σημάδια βελτίωσης και με βοήθεια κατάφερε ακόμη και να αρχίσει να θηλάζει τον νεογέννητο γιο της!

Η Melissa Carleton ήταν σε κώμα για πάνω από δύο μήνες. Όταν ήταν στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, οι γιατροί ανακάλυψαν έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλό της.  Εκείνη ήθελε να περιμένουν μέχρι να γεννηθεί ο West Nathaniel Lande για να χειρουργηθεί, αλλά υπέφερε από μια κατάσχεση που την άφησε σχεδόν χωρίς τις αισθήσεις της, τις οποίες και δεν ανέκτησε από τις 11 Μαρτίου.

Η Melissa γέννησε και ο Brian Lande, ο σύζυγός της, και η υπόλοιπη οικογένεια, άκουσαν μια αρκετά καταπληκτική είδηση!

Ο μικρός West ήταν απόλυτα υγιής, ενώ η μαμά του μπορούσε πλέον να ανοίγει τα μάτια της, αλλά δεν είχε ακόμη ανακάμψει πλήρως. Επίσης τους είπαν πως με βοήθεια, μαμά και μωρό απολάμβαναν αρκετή δερματική επαφή και πως ο μικρούλης… θήλαζε!! Η μαμά της Melissa είπε πως η κόρη της φαίνεται να γνωρίζει ότι έχει γεννήσει!

Είναι στιγμές σαν κι αυτές που πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να συνειδητοποιήσουμε τι καταπληκτικά πράγματα είναι δυνατόν να συμβούν!!

Εδώ, έχουμε μια μαμά, που ενώ ήταν σε κώμα, αμέσως μετά τον τοκετό της άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης! Μπορεί να μην έχει ακόμη πλήρως τις αισθήσεις της, είναι όμως σε θέση, λίγο μόλις μετά τη γέννηση του υγιέστατου μωρού της, όχι μόνο να έρθει σε επαφή και να δεθεί μαζί του, αλλά και να το θηλάσει! Παρά την κατάστασή της, εξακολουθεί να είναι σε θέση να του δώσει το υγρό χρυσό από το σώμα της και να κάνει πράξη όλα αυτά που ονειρευόταν να κάνει από την αρχή της εγκυμοσύνης της!

Όλα αυτά όμως δεν θα τα κατάφερνε αν δεν είχε δίπλα της ανθρώπους να τη στηρίζουν και να τη βοηθούν, ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τη σημασία του να μην αποχωρίζεται το μωρό από τη μαμά του και που αναγνωρίζουν την αξία του μητρικού θηλασμού!

Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε ακόμη καλύτερα για την Melissa και την οικογένειά της!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *