Είναι ιερό πράγμα να τρώει το βρέφος από τη μάνα!

Είναι ιερό πράγμα να τρώει το βρέφος από τη μάνα!

Ιστορία θηλασμού
της μαμάς Γιάννας

Γεια σας! Με λένε Γιάννα. Η καταγωγή μου είναι από την Βουλγαρία. Είμαι παντρεμένη εδώ, ζω χρόνια στην Ελλάδα. Το αγοράκι μου είναι 19 μηνών και συνεχίζω να το θηλάζω!   

Μερικές φορές με έχουν κάνει να αισθάνομαι άσχημα για αυτό και πραγματικά έχω κουραστεί να εξηγώ σε γυναίκες μικρές και μεγάλες σε ηλικία -όσο τρελό και να ακούγεται- για πιο λόγο συνεχίζω να το κάνω!!

Μου λένε “6 μήνες είναι θρεπτικό το μητρικό γάλα…”. “Είσαι τρελή” μου είπε μια γνωστή! “Ποτέ θα το κόψεις επιτέλους;” ακούω συνεχώς… Υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που με στηρίζουν φυσικά και τους ευχαριστώ!

Εκτός από το ότι θεωρώ πως ο θηλασμός είναι η φυσική εξέλιξη μετά από την γέννα… κόσμε, δεν υπάρχει πιο αγνό και όμορφο συναίσθημα από αυτό του θηλασμού!!

Ότι και να σας λένε μην ακούτε κανέναν και κάντε το “καθήκον” σας! Είναι ιερό πράγμα να τρώει το βρέφος από τη μάνα! Δεν περιγράφεται!! Αγαπάτε τα παιδιά σας και προσπαθήστε να τους δίνετε το καλύτερο που μπορείτε!

Μόλις έμεινα έγκυος έκοψα το τσιγάρο, τον καφέ, άρχισα να αγαπάω το σώμα μου πιο πολύ από ποτέ. Αφού μέσα μου μεγάλωνε ένα αγγελούδι!

Λέω πολλές φορές πως την άνοιξη θα κόψω το θηλασμό, αλλά βαθιά μέσα μου δεν το θέλω πραγματικά, άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις!!

Ενημερωθείτε μαμάδες. Λίγη προσπάθεια θέλει και θέληση πολύ!!

Μπορείτε να στείλετε και τις δικές σας ιστορίες θηλασμού, τοκετού και μητρότητας στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
Απανταχού θηλάζουσες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *