Πρόσκληση συμμετοχής στο δωρεάν σεμινάριο θηλασμού Απριλίου

Πρόσκληση συμμετοχής στο δωρεάν σεμινάριο θηλασμού Απριλίου

Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας σας προσκαλεί στο 4ο σεμινάριο μητρικού θηλασμού του 4ου κύκλου ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά” που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά στην Αθήνα!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής
στο σεμινάριο Απριλίου

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, φορέστε άνετα ρουχαλάκια, ζεστές καλτσούλες και ελάτε σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα να παρακολουθήσετε το 2ωρο σεμινάριο με θέμα: “Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!” (περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση με κούκλα), από την Παιδίατρο & Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, κα Μαρία Χολή!

Παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μανούλες θα μιλήσουμε για την εμπειρία του μητρικού θηλασμού! Θα συζητήσουμε και θα δώσουμε απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν κυρίως:

  • στην προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης 
  • στα είδη του τοκετού και την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό
  • στις στάσεις θηλασμού και τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος 
  • στην επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες
  • στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν 
  • στην απροβλημάτιστη συνέχιση του θηλασμού για όσο θα ευχαριστεί μανούλα και μωρό, ακόμη και μετά την περίοδο απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών ή/και την επιστροφή της μητέρας στην εργασία.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκυμονούσες 2ου-3ου 3μηνου & σε θηλάζουσες μητέρες, ωστόσο ΔΕΝ αφορά τις κυρίες που παρακολούθησαν κάποιο προηγούμενο σεμινάριο του κύκλου καθώς πρόκειται για επανάληψη!

Ενημερώστε/προσκαλέστε φίλες μέσω facebook

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες γι΄αυτό για τη συμμετοχή στο group απαιτείται προεγγραφή!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: H εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής ΔΕΝ εξασφαλίζει τη θέση σας στο σεμινάριο! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα ειδοποιηθείτε με email για το ΑΝ θα συμμετέχετε στο group ή όχι (αν δεν λάβετε ειδοποίηση παρακαλούμε να ελέγξετε και στα ανεπιθύμητα μηνύματά σας (spam)).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 10:30-12:30 στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Play Group Hellas, στην Αγ Παρασκευή (Κύπρου 37Β, κοντά στο μετρό). Οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε στον χάρτη.

Σημ.: Για την είσοδο απαιτείται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην αίτηση συμμετοχής

Περισσότερες πληροφορίες:

κιν.: 6999238535


Στιγμιότυπα από τα προηγούμενα σεμινάρια:

Πλήρες φωτογραφικό αρχείο σεμιναρίου ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Πλήρες φωτογραφικό αρχείο σεμιναρίου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Πλήρες φωτογραφικό αρχείο σεμιναρίου ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δωράκια και εκπλήξεις
από την 


και από άλλες εταιρείες περιμένουν όλες μας τις φίλες!


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2014 (ΚΥΡΙΑΚΗ)
11 Μαίου | 1 Ιουνίου
Μείνετε σε επαφή!

Λίγα λόγια για τον 4ο κύκλο σεμιναρίων
“Ρώτα από κοντά” 


Το mitrikosthilasmos.com με έντονη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει για 4η συνεχή χρονιά να προσφέρει -όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και από κοντά- έγκυρη ενημέρωση και σωστές πληροφορίες στις νέες μητέρες, με σκοπό να εκπαιδευτούν στην τέχνη του θηλασμού και παράλληλα να βρίσκουν την κατάλληλη υποστήριξη.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν οι κύκλοι των δωρεάν σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά” των προηγούμενων ετών, και φέτος είμαστε κοντά σας, με τον 4ο κύκλο που περιλαμβάνει 6 μηνιαία σεμινάρια με θέμα: “Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!”. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου.

Με ομιλητές παιδίατρους, μαίες και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας IBCLC θα δώσουμε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και ανασφάλειές σας για τους πρώτους μήνες με το μωρό σας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *