ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια θηλασμού & μητρότητας (2014)

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια θηλασμού & μητρότητας (2014)

Save the date!!!

Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει στην Αθήνα τα μηνιαία ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια μητρικού θηλασμού & μητρότητας “Ρώτα από Κοντά” για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.


Με έντονη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να προσφέρει -όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και από κοντά- έγκυρη ενημέρωση και σωστές πληροφορίες στις νέες μητέρες, με σκοπό να εκπαιδευτούν στην τέχνη του θηλασμού και παράλληλα να βρίσκουν την κατάλληλη υποστήριξη.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν οι κύκλοι των δωρεάν σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά!” των προηγούμενων ετών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 4ο κύκλο ενημερωτικών σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε εγκυμονούσες 2ου-3ου 3μηνου και σε θηλάζουσες μητέρες!

Με ομιλητές παιδίατρους, μαίες και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας IBCLC, θα είμαστε κοντά σας με ακόμη περισσότερα σεμινάρια (6 συνολικά) τα οποία αναμένεται να τα παρακολουθήσουν περισσότερα από 600 άτομα!!


Save the date!!!

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, κοντά σας τις Κυριακές: 26 Ιανουαρίου, 16 Φεβρουαρίου, 9 Μαρτίου, 6 Απριλίου, 11 Μαίου και 1 Ιουνίου.

Την τρίτη 22 Απριλίου θα ενεργοποιηθεί η φόρμα συμμετοχών για το 5ο σεμινάριο που θα γίνει στις 11 Μαΐου!
Μείνετε σε επαφή! Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας θέση! (Σημ.: Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες γι΄αυτό απαιτείται προεγγραφή).“Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά”

Με θέμα φέτος: “Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά” {προετοιμασία, οδηγίες & συμβουλές για την έναρξη του θηλασμού και τη διατήρηση της γαλουχίας}, θα δώσουμε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και ανασφάλειές σας για τους πρώτους μήνες με το μωρό σας!

Παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μανούλες θα συζητήσουμε για την προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης, για την σωστή και έγκυρη έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό, για την εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες, την αντιμετώπιση σε πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αλλά και την απροβλημάτιστη συνέχισή του θηλασμού για όσο θα ευχαριστεί μανούλα και μωρό, ακόμη και μετά την περίοδο απογαλακτισμού και εισαγωγής στερεών τροφών ή και την επιστροφή της στην εργασία.

Δείτε παρακάτω πώς τα περάσαμε στα προηγούμενα σεμινάρια!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δωράκια και εκπλήξεις
από την 


και από άλλες εταιρείες περιμένουν όλες μας τις φίλες!


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2014 (ΚΥΡΙΑΚΗ)
6 Απριλίου | 11 Μαίου | 1 Ιουνίου
Μείνετε σε επαφή!

1 Σχόλιο

  1. Καλησπέρα!!

    Τον οκτωβρη (17/10) θα γεννησω τη δευτερη κορουλα μου! Θα υπαρξει μεχρι τοτε καποιο καινουργιο σεμιναριο θηλασμου?

    Ευχαριστω πολυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *