Ευρωπαϊκό ερωτηματολόγιο για τις βέλτιστες παροχές μαιευτικής φροντίδας

Ευρωπαϊκό ερωτηματολόγιο για τις βέλτιστες παροχές μαιευτικής φροντίδας

Αποκτήσατε παιδί μέσα στα πέντε τελευταία χρόνια; Θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε από εσάς!

Αυτό είναι το διαδικτυακό κάλεσμα μίας ομάδας, η οποία αποτελείται από περίπου 100 ακαδημαϊκούς, μαιευτήρες, ιατρούς, ιθύνοντες χάραξης πολιτικής και επαγγελματίες υγείας, που δουλεύει πάνω σε ένα μεγάλο ερευνητικό έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τις βέλτιστες παροχές μαιευτικής φροντίδας σε ολόκληρη την Ευρώπη.


To iResearch4Birth είναι ένα παν-Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα με βασικό στόχος να προωθήσει την επιστημονική γνώση σχετικά με τους τρόπους βελτίωσης της παροχής μέριμνας για τη μητρότητα.

Με το ερωτηματολόγιο της ερευνητικής ομάδας, γίνεται μια προσπάθεια από τους ειδικούς να συγκεντρώσουν πληροφορίες αναφορικά με τις απόψεις και τις εμπειρίες των γυναικών για τη μαιευτική φροντίδα σε διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες.

Οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν από την ερευνητική ομάδα (COST Action IS0907), ώστε να προσδιοριστούν οι περιοχές με τις καλύτερες παροχές μαιευτικής φροντίδας σε όλη την Ευρώπη.

Κάθε απάντηση είναι σημαντική!Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε στην έρευνα, μπορείτε να συμπληρώστε το πολύ σύντομο διαδικτυακό ερωτηματολόγιο πατώντας ΕΔΩ

Υπάρχουν κατ’ ανώτατο 20 ερωτήσεις, οι οποίες απαιτούν λιγότερο από 10 λεπτά για να απαντηθούν. Ενδέχεται να μη χρειαστεί να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις και οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες.

Έχετε το ελεύθερο να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, οποιαδήποτε στιγμή, απλά κλείνοντας το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, καθώς τα δεδομένα συλλέγονται ανώνυμα, δε θα είναι δυνατόν να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας αφού οι απαντήσεις σας υποβληθούν στην τελευταία σελίδα.

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η εμπιστευτικότητα είναι σημαντικά θέματα. Όλα τα δεδομένα που θα συλλέγονται θα παραμείνουν ανώνυμα και θα αποθηκεύονται με ασφαλή τρόπο. Όλες οι παρεχόμενες απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της μελέτης και μόνο. Με την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου, δίνετε τη συγκατάθεση να χρησιμοποιήσει η ερευνητική ομάδα τις απαντήσεις που παρείχατε.

Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου, θα μοιραστούν όσο το δυνατόν ευρύτερα. Θα ξεκινήσουν να αναρτώνται τα αποτελέσματα στο διαδίκτυο από 01/04/2014, τα οποία θα ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μπορείτε να ελέγχετε συχνά, ώστε να δείτε τι έχει ανακαλύψει η ερευνητική ομάδα εδώ: www.iresearch4birth.eu

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση αναφορικά με το συγκεκριμένο γενικό ερωτηματολόγιο το οποίο εξετάζει την παροχή υπηρεσιών υγείας σε ολόκληρη την Ευρώπη ή αν έχετε οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις ή σημεία που επιθυμείτε να συζητήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την ερευνητική ομάδα στο email: contact@iresearch4birth.eu


Δημοσίευση 17/03/2014
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα ΜΘ

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *