Σεμινάρια μητρικού θηλασμού για γονείς στην Κύπρο

Σεμινάρια μητρικού θηλασμού για γονείς στην Κύπρο

Για να θηλάσεις πρέπει…
Να Θέλεις. Να Γνωρίζεις. Να Έχεις Υποστήριξη.

Με την Υποστήριξη του
mitrikosthilasmos.com

Ο Παγκύπριος Σύνδεσµος Μητρικού Θηλασµού «Δώρο Ζωής» πραγµατοποιεί και φέτος, µηνιαίες συναντήσεις µε σκοπό την ενηµέρωση των εγκύων και νέων γονιών για το µητρικό θηλασµό και ενδυναµώνει το δίκτυο στήριξής τους για να µπορέσουν να προσφέρουν στα παιδιά τους το δώρο ζωής που λέγεται µητρικός θηλασµός. 

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσµος Μητρικού Θηλασµού «Δώρο Ζωής» είναι η µετεξέλιξη της “Υποστηρικτικής Οµάδας Θηλασµού Λευκωσίας”. Ο Σύνδεσµος ιδρύθηκε το 2009 από παιδίατρους, γονείς και άλλους υπέρµαχους του θηλασµού µε στόχο την προστασία, προώθηση και στήριξη του µητρικού θηλασµού.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσµος Μητρικού Θηλασµού οραµατίζεται την επαναφορά του µητρικού θηλασµού ως τον πλέον φυσικό τρόπο να τραφεί και να γαλουχηθεί το βρέφος, αποκλειστικά για 6 µήνες και συµπληρωµατικά για 2 χρόνια τουλάχιστον, καθώς επίσης και την αλλαγή κουλτούρας στα θέµατα µητρικού θηλασµού.

Ο Σύνδεσµος διατηρεί γραµµή επικοινωνίας για τη στήριξη των µητέρων που θηλάζουν ή θέλουν να θηλάσουν. Mέσω της ανοιχτής γραµµής θηλασµού 80006262, νεαρές µητέρες µπορούν να ζητήσουν συµβουλές από εξειδικευµένους συµβούλους για τον θηλασµό.


Δημοσίευση 05/02/2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *