Η Penelope Cruz δηλώνει εθισμένη με το θηλασμό!

Η Penelope Cruz δηλώνει εθισμένη με το θηλασμό!

Τους τελευταίους έξι μήνες, για δεύτερη φορά βιώνει και απολαμβάνει τη μητρότητα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Penelope Cruz η οποία δηλώνει εθισμένη με το θηλασμό!

Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε η 39χρονη ηθοποιός στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού «Allure» που ήδη κυκλοφορεί: «Θήλαζα το γιο μου για 13 μήνες, και σχεδιάζω να κάνω το ίδιο με την κόρη μου Luna (6 μηνών σήμερα). Ο θηλασμός είναι εθιστικός. Είναι πολύ δύσκολο όταν φτάνει η μέρα που πρέπει να τον σταματήσεις».

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος η Penelope Cruz, έτρωγε κατά την διάρκεια της συνέντευξης κινέζικο ντελίβερι (καντονέζικη σούπα, πάπια Πεκίνου και deep fried ψάρι), λέγοντας «δεν θα συζητήσουμε για δίαιτες σήμερα. Πρέπει να παίρνω έξτρα θερμίδες, γιατί ο θηλασμός απαιτεί όπως ξέρετε περίπου 500 θερμίδες επιπλέον ημερησίως».

 ΜΘ  Μπράβο στη διάσημη μητέρα που κατάφερε να θηλάσει 13 μήνες τον γιο της και που έχει τη διάθεση να κάνει το ίδιο και με την κόρη της, ωστόσο αν υπήρχε δυνατότητα να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της… θα της λέγαμε, αφού τα καταφέρνει ήδη τόσο καλά, να ξεχάσει το “πρέπει” και να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά και να αποθηλάσει ομαλά για εκείνη και το παιδί της!

Όπως και να έχει, τις ευχόμαστε πολλούς ακόμα χαρούμενους θηλασμούς!

Δημοσίευση 19/12/2013
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα ΜΘ

Διαβάστε επίσης:

2 Σχόλια

  1. Όπως είδατε βάλαμε τη λέξη "πρέπει" που είπε η ηθοποιός σε εισαγωγικά για να τονίσουμε ότι "δεν πρέπει" να γίνει κάτι απότομα αλλά σταδιακά…

    Κάθε μέρα θηλασμού είναι κέρδος για τη δυάδα μαμά-μωρό χωρίς να βάζουμε όριο στο κατώτατο ή το ανώτατο διάστημα θηλασμού.

  2. Πού δηλαδή συμπεραίνετε ότι δεν θα αποθηλάσει "ομαλά"? επειδή θέλει να θηλάσει 13 μήνες? δηλαδή δεν είναι αρκετό διάστημα αυτό κατά την εκτίμησή σας?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *