Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να αντεπεξέλθω στον θηλασμό»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να αντεπεξέλθω στον θηλασμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της δυόμισι μηνών κορούλας της και απολαμβάνει το ρόλο της μητρότητας. 


Η 29χρονη παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για τον ερχομό της κόρης της, τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά την επερχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

Σχετικά με την ημέρα που γεννήθηκε πρόωρα η δυόμισι μηνών σήμερα κορούλα της, η 29χρονη παρουσιάστρια διηγήθηκε: «Θυμάμαι εκείνη η μέρα ήταν σαν να ζούσα ένα παράλληλο σύμπαν. Σαν να ζούσα σε ταινία. Ξεκίνησα το πρωί να πάω στη δουλειά. Η εκπομπή θα σταματούσε για το Πάσχα. Μόλις έφτασα στο κανάλι, έπειτα από λίγα λεπτά έσπασαν τα νερά. Αιφνιδιάστηκα.  Προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Στο μαιευτήριο θυμάμαι ότι είχα μια περίεργη υπερένταση και μια έξαψη, συνδυασμένη με φόβο, επειδή ένιωθα ότι αυτό θα γινόταν σε ένα μήνα και φοβήθηκα μήπως κάτι είχε πάει στραβά. Εκείνη την ώρα τρομοκρατήθηκα. Ήμουν στο αυτοκίνητο με τους συνεργάτες μου. Είχα ήδη τηλεφωνήσει στον Θέμη. Θα συναντιόμασταν εκεί και είχα τον φόβο μήπως έκανα κάτι λάθος και έσπασαν τα νερά. Μήπως είχε συμβεί κάτι κακό και για αυτό έρχεται νωρίτερα το μωρό μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που με πήγαιναν με το φορείο να γεννήσω και έλεγα στον γιατρό “Βαγγέλη, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη, βοήθησε με”. Εκείνος με καθησύχασε και όλος αυτός ο φόβος και η υπερένταση εξαφανίστηκαν με το που την ακούμπησαν πάνω μου. Μόλις την είδα, άρχισα να κλαίω από συγκίνηση».

Όσο για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ίδια αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή σταμάτησα να ζυγίζομαι. Στα συν 18 κιλά δεν ανέβηκα ξανά στη ζυγαριά. Όλες οι φίλες μου έλεγαν: “Σταμάτα να ζυγίζεσαι, όλα τα κιλά τα παίρνεις στον ένατο μήνα”. Εγώ, βέβαια, με το που μπήκα στον ένατο γέννησα. Φεύγοντας από το μαιευτήριο, ούτως ή άλλως, έχασα τα δέκα κιλά. Από τότε έχει κολλήσει η ζυγαριά. Να σου πω, όμως, ότι δεν με νοιάζει. Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Τη διατροφή μου δεν την πρόσεχα, γιατί το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να αντεπεξέλθω στον θηλασμό», ενώ παραδέχτηκε: «Εγώ, που ξέρω το σώμα μου, μπορώ να καταλάβω ότι έχω αυτά τα 7-8 κιλά. Όμως δεν βιάζομαι να τα χάσω. Τώρα είμαι σε μια φάση που αρνούμαι να ξαναμπώ σε αυστηρό πρόγραμμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *