Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!

Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!

Μία διήμερη εκδήλωση χαράς, δημιουργίας και αλληλεγγύης αφιερωμένη στα ξεχωριστά παιδιά. Σε εκείνα που αν ευαισθητοποιηθούμε και σταθούμε πλάι τους μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, να έχουν ίσες ευκαιρίες με όλους εμάς!  

Το Σάββατο και την Κυριακή 2&3 Μαρτίου 2013 η Αμυμώνη –Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες- διοργανώνει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Διήμερο χαράς, δημιουργίας & αλληλεγγύης!


Με κεντρικό μήνυμα “Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!”, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και όλα τα έσοδα της θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και τη διαφύλαξη της λειτουργίας των τεσσάρων προγραμμάτων της Αμυμώνης: “ΙΡΙΔΑ”, “ΠΟΛΙΧΝΗ” ,”ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” και “ΣΤΕΓΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ” (www.amimoni.gr/cms/index.php/programs) για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Όσοι θα πραγματοποιήσουν τις επιμέρους εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δράσεις θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, ενώ η είσοδος για όλα τα παιδιά και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες θα είναι ελεύθερη.

 Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει:

  • Φιλανθρωπικό Βazaar ένδυσης με επώνυμα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά είδη, αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ (σε τιμές μειωμένες έως 70%).
  • Μουσική Συναυλία με τη συμμετοχή των παιδιών της Αμυμώνης καθώς και γνωστών  καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι: Γιάννης Ζουγανέλης, 48ώρες, No Quarter.
  • Ποικίλες ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες για παιδιά, όπως: μουσικοθεραπεία, μπαλονοκατασκευές, ηχοθεραπεία, face painting, κουκλοθέατρο, kids yoga, έκθεση παιδικής ζωγραφικής, zumba, παιδότοπο.
  • Ενημέρωση από τους εθελοντές του Συλλόγου «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» (www.nosilia.org.gr) σχετικά με τη δωρεάν παροχή νοσηλευτικής και ιατρικής φροντίδας στο σπίτι σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα, αλλά και τη σχετική εκπαίδευση των συγγενών τους.
  • Κλήρωση δώρων για τους επισκέπτες και πολλές άλλες εκπλήξεις. 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Facebook event: www.facebook.com/events/416465168440523/


Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 2 & 3 Φεβρουαρίου, 10.30 – 20.00.

Χώρος Διεξαγωγής: «Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου», Δωδεκανήσου και Αγ. Βασιλείου, Περιστέρι. Είσοδος από οδό Δωδεκανήσου. Υποδομές χώρου φιλικές προς ΑΜΕΑ (http://www.youtube.com/watch?v=6M3D-LmRlro).

Πρόσβαση: Αττικό Μετρό: Γραμμή 2 (Κόκκινη) – Στάση Άγιος Αντώνιος – Έξοδος πλατεία Αγ. Αντωνίου και από κει σύνδεση με: Λεωφορείο 700 ή Τρόλεϊ 12 -> Στάση Γήπεδο ή Λεωφορείο 075 -> Στάση Εκθεσιακό Κέντρο.

Εισιτήρια εισόδου:
• Δωρεάν είσοδος: Για όλα τα παιδιά και για τα ΑΜΕΑ
• Συμβολική γενική είσοδος: 3 € το άτομο

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αμυμώνη:
ΑΜΥΜΩΝΗ: Λ. Βουλιαγμένης (πρώην Αμερικανική Βάση), τηλ.: 210-9631441, www.amimoni.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *