Άγιο είχε το μωρό που δεν ήταν δεμένο στο αυτοκίνητο! (video)

Άγιο είχε το μωρό που δεν ήταν δεμένο στο αυτοκίνητο! (video)

Πραγματικά από θαύμα γλύτωσε ένα μωρό όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τους γονείς του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα σε αυτοκινητοδρόμου της Ρωσίας. 


Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνεται καθαρά το ενός έτους κοριτσάκι που εκτινάχθηκε από το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου στη μέση του δρόμου αμέσως μετά τη σύγκρουση.

Άγιο είχε το μωρό (!) αφού σώθηκε χάρη στα καλά αντανακλαστικά και την ψυχραιμία των οδηγών των φορτηγών που πέρασαν από το σημείο αμέσως μετά το τροχαίο. Ο οδηγός της πρώτης νταλίκας προσπάθησε και ευτυχώς κατάφερε να αποφύγει να πατήσει το κοριτσάκι, κάνοντας μια στραβοτιμονιά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σε κλάσματα δευτερολέπτου έσπευσε ο πατέρας του παιδιού να το μαζέψει από το δρόμο σώζοντάς το και από τη δεύτερη διερχόμενη νταλίκα! 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ρωσική αστυνομία, υπεύθυνοι αυτού περιστατικού ήταν οι “ασυνείδητοι” γονείς του παιδιού, οι οποίοι είχαν αρκεστεί να το τυλίξουν σε μια κουβέρτα και να το βάλουν στο πίσω κάθισμα, από το να το δέσουν με τη ζώνη του… Αν ήταν δεμένο, δε θα είχε μπει σε κίνδυνο η ζωή του! Για καλή του τύχη το μωρό τη γλίτωσε μόνο με μερικούς μώλωπες και με μια διάσειση.


Γονείς προσοχή! Δεν είναι αστείο! Τα παιδιά πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι δεμένα στο αυτοκίνητο όσο σύντομη και να είναι η διαδρομή που θα κάνετε!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *