“Θηλασμός: Είναι στη φύση μας!” | Ημερίδα από το mitrikosthilasmos.com στην Αθήνα

“Θηλασμός: Είναι στη φύση μας!” | Ημερίδα από το mitrikosthilasmos.com στην Αθήνα

Ημερίδα με θέμα “Θηλασμός: Είναι στη φύση μας!” διοργανώνει το mitrikosthilasmos.com αυτή την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, 10:00-17:00, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν” (Baby Friendly Hospital), με ελεύθερη και δωρεάν είσοδο για όλους! 

Η ημερίδα πρόκειται να σηματοδοτήσει την έναρξη της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Μητρικό Θηλασμό που διεξάγει το mitrikosthilasmos.com 11-24 Νοεμβρίου Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF με αφορμή τον εορτασμό της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2012.

Πώς είναι η κατάσταση του θηλασμού στην Ελλάδα σήμερα; Πόσα γνωρίζετε για το μητρικό γάλα και τη διαδικασία του μητρικού θηλασμού; πόσο σύντομα μετά τον τοκετό μπορείτε να ξεκινήσετε να θηλάζετε και τί βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για την εγκατάσταση του θηλασμού; Έχετε απορίες για το θηλασμό προώρων, τη γονιμότητά σας κατά τη γαλουχία, τον ύπνο του μωρού ή τον αποχωρισμό σας από αυτό;

Αυτά τα ενδιαφέροντα θέματα θα αναλύσουν κατά τη διάρκεια της ημερίδας, έγκριτοι επαγγελματίες υγείας, βάσει των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων, με σκοπό να αφυπνίσουν και να ευαισθητοποιήσουν γυναίκες, οικογένειες και επαγγελματίες υγείας, για τη σπουδαιότητα, τα οφέλη και τις ευεργετικές ιδιότητες του μητρικού θηλασμού, ενώ παράλληλα θα δώσουν απαντήσεις στα πιθανά ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Δείτε αναλυτικά το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Η ημερίδα απευθύνεται σε ζευγάρια, μέλλοντες γονείς, εγκύους, οικογένειες, επαγγελματίες υγείας καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τον μητρικό θηλασμό, ενώ για τους μικρούς μας φίλους 11:00-15:00 θα λειτουργεί εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης από τη ΜΚΟ Playgroup Hellas.

Ο Νοέμβριος μετατρέπεται σε μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης! Στα πλαίσια της εκστρατείας θα διεξαχθούν αντίστοιχες ημερίδες στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και στο Ηράκλειο της Κρήτης το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Καλούμαστε όλοι μαζί, να βοηθήσουμε ώστε το αναφαίρετο δικαίωμα των βρεφών και των μικρών παιδιών στο θηλασμό να ανακτήσει τη θέση που του αξίζει στη διατροφή τους.

Η γνώση πρέπει να μεταδίδεται! Προσκαλέστε φίλους μέσω facebook και…
Να είστε όλοι εκεί!

    Διοργάνωση

    Υπό την Αιγίδα

    της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής

    Με την Ευγενή Στήριξη

    Μεγάλοι Χορηγοί


    Χορηγοί


    Μεγάλοι Χορηγοί Επικοινωνίας

    Χορηγοί Επικοινωνίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *