Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Μητρικό Θηλασμό από το mitrikosthilasmos.com

Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Μητρικό Θηλασμό από το mitrikosthilasmos.com

Δείτε το
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των ΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας διοργανώνει 11-24 Νοεμβρίου, Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Μητρικό Θηλασμό, Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει επιστημονικές ημερίδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, με θέμα: “Θηλασμός: Είναι στη φύση μας!“, με σκοπό να αφυπνισθούν και να ευαισθητοποιηθούν γυναίκες, οικογένειες, επαγγελματίες υγείας, κοινωνία και πολιτεία στο τόσο σημαντικό και ευαίσθητο θέμα για την υγεία του ανθρώπου, τη βρεφική και παιδική διατροφή.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με την οποία και φέτος το mitrikosthilasmos.com δίνει δυναμικό παρόν για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (που στη χώρα μας τιμάται 1-7/11) μετατρέποντας τον Νοέμβριο σε μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σπουδαιότητα, τα οφέλη και τις ευεργετικές ιδιότητες του μητρικού θηλασμού.

Η εκστρατεία χαίρει της ευγενούς στήριξης του Συλλόγου Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας (ΙΒCLC) Ελλάδος “Γαλαξίας”, του Παγκύπριου Συνδέσμου Μητρικού Θηλασμού “Δώρο Ζωής”, της Επιστημονικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας για τη φροντίδα των πρόωρων νεογνών “Ηλιτόμηνον“, του Σωματείου για την Προαγωγή του Φυσικού Τοκετού “Ευτοκία”, καθώς και της Εταιρείας Φροντίδας Υγείας & Εκπαίδευσης (ΕΦΥΚΕ).

ΑΘΗΝΑ: Κυριακή 11/11, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν” (Baby Friendly Hospital), Αμφιθέατρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κυριακή 18/11, Ξενοδοχείο Mediterranean Palace, Αίθουσα “Δίας”

ΚΡΗΤΗ (Ηράκλειο): Σάββατο 24/11 στον Πολυχώρο της “Παλιάς Λαχαναγοράς”, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων-εκδηλώσεων

Οι ημερίδες απευθύνονται σε ζευγάρια, μέλλοντες γονείς, εγκύους, οικογένειες, επαγγελματίες υγείας καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τον μητρικό θηλασμό! 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ΔΩΡΕΑΝ για όλους

* Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των ημερίδων ΕΔΩ * 

Και… διαδώστε την εκστρατεία μέσω facebook!Καλούμαστε όλοι μαζί, να βοηθήσουμε ώστε το αναφαίρετο δικαίωμα των βρεφών και των μικρών παιδιών στο θηλασμό να ανακτήσει τη θέση που του αξίζει στη διατροφή τους.

Να είστε όλοι εκεί!

    Διοργάνωση

    Υπό την Αιγίδα

    της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής

    Με την Ευγενή Στήριξη

    Μεγάλοι Χορηγοί


    Χορηγοί


    Μεγάλοι Χορηγοί Επικοινωνίας

    Χορηγοί Επικοινωνίας


8 Σχόλια

 1. Δεν δηλώνετε κάπου συμμετοχή, ούτε κάνετε προεγγραφή. Εγγραφές θα γίνονται (δωρεάν) μόνο την ημέρα διεξαγωγής ώστε οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν στο τέλος πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 2. Καλησπέρα σας,

  Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία των ημερίδων. Σίγουρα θα φανεί χρήσιμη σε πολλούς. Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και στα Χανιά..οι ενδιαφερόμενες νυν και μέλλουσες μαμάδες είναι πολλές!

 3. Καλή επιτυχία στην διοργάνωση των τόσο σημαντικών ημερίδων!
  Χρειάζεται να δηλώσουμε τηλεφωνικά, εκ των προτέρων, την επιθυμία συμμετοχικής μας ή αρκεί η παρουσία μας την ημέρα διεξαγωγής της ημερίδας ; Προσωπικά ενδιαφέρομαι για την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησης σας.

 4. Αγαπητή φίλη,
  οι ημερίδες απευθύνονται σε μέλλοντες ή νυν γονείς, σε επαγγελματίες υγείας και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τον μητρικό θηλασμό!

 5. Καλημέρα σας

  Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας.Θα με ενδιέφερε να παρακολουθίσω το σεμηνάριο σας,αφορά μόνο μητέρες ή και μέλουσες μητέρες;

  Παρακαλώ για την απάντηση σας.

  Ευχαριστώ

 6. Αγαπητές φίλες,
  ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

  Με χαρά σας περιμένουμε εσάς και τα μωρά σας στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, τα οποία θα μπορούν να θηλάσουν ελεύθερα και κατά τη διάρκεια των ομιλιών!

  Εάν όμως κάποια μητέρα επιθυμεί να θηλάσει διακριτικά ή να αλλάξει το μωρό της, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου θα έχουν από πριν φροντίσει για τη σχετική διαμόρφωση του χώρου.

  Μείνετε σε επαφή,
  σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των ημερίδων.

 7. Συγχαρητήρια για όλη αυτή τη μεγάλη σας προσπάθεια. Είμαστε μία ομάδα από μητέρες που θέλουμε να παρακολουθήσουμε την εκστρατεία ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη. Θα θέλαμε κάποιες διευκρινήσεις για τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο που θα διεξαχθεί η ενημέρωση.
  Μπορούμε να έρθουμε με τα μωρά μας; Και αν ναι θα υπάρξει κάποιος χώρος για διακριτικό θηλασμό και για την αλλαγή της πάνας τους;
  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *