Η μεγαλύτερη πανελλαδική συνάντηση των επαγγελματιών μαιών και μαιευτών στο Ηράκλειο

Η μεγαλύτερη πανελλαδική συνάντηση των επαγγελματιών μαιών και μαιευτών στο Ηράκλειο

H μεγαλύτερη συνάντηση των επαγγελματιών μαιών και μαιευτών στην Ελλάδα πραγματοποιείται τον Οκτώβριο στο Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαιών και Μαιευτών. Το Συνέδριο, που πραγματοποιείται κάθε τρία έτη, θα λάβει χώρα στις 17 – 20 Οκτωβρίου 2012.

Με διεθνείς ομιλητές, περισσότερες από 120 επιστημονικές εργασίες και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών και Μαιευτών, τοποθετεί τη μαία και τον μαιευτή στο προσκήνιο, επαναπροσδιορίζοντας το ρόλο τους ως πολυδύναμων επαγγελματιών υγείας.

Στοχεύοντας στην ανάπτυξη της παρούσας κατάστασης για τον κλάδο, αλλά και στη διερεύνηση των δυναμικών της προοπτικής και εξέλιξης του μαιευτικού επαγγέλματος, το συνέδριο παρέχει την ευκαιρία επιστημονικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης, μέσω του πλούσιου επιστημονικού προγράμματος, των διαλέξεων και των στρογγυλών τραπεζιών, των κλινικών φροντιστηρίων και των ευρύτερων δραστηριοτήτων του κοινωνικού προγράμματος.

Δυναμικό «παρών» δηλώνουν και οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, συμμετέχοντας ουσιαστικά και συμβάλλοντας πρακτικά στην ενίσχυση της εκπαίδευσης των μαιών και μαιευτών.

Πληροφορίες για το επιστημονικό πρόγραμμα, τα κλινικά φροντιστήρια, την εμπορική έκθεση αλλά και τα πακέτα φιλοξενίας και συμμετοχής στο συνέδριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν από τη Γραμματεία του Συνεδρίου ARTION Conferences & Events στα τηλ. 2310 257808 (απευθείας γραμμή), 2310 272275, e-mail: maies2012@artion.com.gr ή στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.maies2012.gr
_______________________________________
Χορηγός Επικοινωνίας: mitrikosthilasmos.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *