“Εθισμένη” στο θηλασμό η Κατερίνα Καραβάτου

“Εθισμένη” στο θηλασμό η Κατερίνα Καραβάτου

«Το δέσιμο με το μωρό μου είναι πέρα από κάθε φαντασία!»

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου καλεσμένη στην πρωινή τηλεοπτική «Πρωινό mou», μίλησε για τον σύζυγο της Κρατερό Κατσούλη και την εννέα μηνών κορούλα τους. 

Η νέα, ωραία και τρυφερή μητέρα πλέον Κατερίνα Καραβάτου, θηλάζει την εννέα μηνών κορούλα της και δήλωσε εθισμένη στο θηλασμό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις! Είναι πολύ ευεργετικό και για εκείνη, αλλά και για εμένα. Το δέσιμο με το μωρό μου είναι πέρα από κάθε φαντασία!».

Επίσης δήλωσε πως ο σύζυγός της Κρατερός είναι χαζομπαμπάς και είναι εκείνος που ανησυχεί περισσότερο για το παιδί: «ανησυχεί πιο πολύ όταν για παράδειγμα κλαίει το μωρό!»

Μάλιστα είπε πως ο Κρατερός Κατσούλης είναι πολύ τρυφερός μπαμπάς. «Της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Αλλά γιατί όχι; είναι υπέροχη!»

Και αστειευόμενη είπε «ο Κρατερός το μόνο που δεν κάνει είναι να θηλάζει! Αν μπορούσε… θα το έκανε! Όταν θηλάζω, με κοιτάει με ζήλια».

Το νεαρό ζευγάρι θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί αλλά όπως είπε η Κατερίνα «Ο Κρατερός έχει ήδη κάνει το δεύτερο παιδί στο μυαλό του. Εγώ ακόμα δεν δύναμαι! Πρέπει να περάσει και το 10μηνο, γιατί έκανα καισαρική».

Όσο για τη σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους δήλωσε: «Μετά το παιδί δεν υπάρχει τίποτα ίδιο στη ζωή μας. Το βάρος μου έχει πέσει στο παιδί, αλλά δεν έχω ξεχάσει τον Κρατερό. Ούτε ο Κρατερός εμένα. Σιγά σιγά, έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε τις ισορροπίες μας!»

2 Σχόλια

  1. Δεν θα διαφωνήσουμε μαζί σας αλλά να διευκρινίσουμε πως η λέξη "εθισμένη" που χρησιμοποιήθηκε στον τίτλο βρίσκεται μέσα σε εισαγωγικά ακριβώς επειδή χρησιμοποιήθηκε με την καλή της έννοια αναφορικά με τη δήλωση της κ.Καραβάτου που λέει "Είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις"… δεν εμπεριέχει καμία αρνητική πρόθεση!

  2. Εθισμένη; Μάλλον σωστά ενημερωμένη είναι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *