Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστών για νέες γυναίκες

Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστών για νέες γυναίκες

Ενημερωτική καμπάνια για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού διοργανώνει σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής“.

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνιστεί κάθε γυναίκα ηλικίας 20 – 39 ετών για τον καρκίνο του μαστού καθώς τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί.

Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για εννέα ημέρες, από τις 5 έως τις 15 Ιουνίου 2012.

Το Πρόγραμμα Ενημέρωσης υλοποιείται από τα χρήματα του Αγώνα Greece Race for the Cure 2011.

Είσαι γυναίκα 20 – 39 ετών; Τηλεφώνησε στο 210 8 253 253 για να κλείσεις το ραντεβού σου για δωρεάν κλινική εξέταση μαστών!

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή από τις 2 έως τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου “‘Αλμα Ζωής”, Αριστοτέλους 79-81, στη Πλατεία Βικτωρίας (4ος όροφος) από Χειρουργούς Μαστού της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας, καλέστε στους Συλλόγους “‘Αλμα Ζωής”:

  • Αθήνα, 210 8 253 253
  • Πάτρα 2610 22 22 74
  • Θεσσαλονίκη 2310 28 51 83

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα

Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “‘Αλμα Ζωής” είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®, σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *