Τί μπορεί να είναι ο θόρυβος που κάνει όταν θηλάζει;

Τί μπορεί να είναι ο θόρυβος που κάνει όταν θηλάζει;

Μαία

Καλησπέρα σας.
Η μπέμπα μου θηλάζει αποκλειστικά από την πρώτη ώρα της ζωής της. Με το βάρος της και την παραγωγή μου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Όλα δείχνουν να λειτουργούν σωστά και είμαστε σε φάση που έχουμε βρει τους ρυθμούς μας.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι κατά την διάρκεια του θηλασμού η μπέμπα κάνει έναν θόρυβο σαν ένα κλικ-κλικ και νοιώθω ότι χάνει το κενό που δημιουργεί με το στόμα της και μερικές φορές χάνει και τη θηλή και στο επόμενο ρούφηγμα την ξαναπιάνει. Όταν θηλάζει πιάνει σωστά και τη θηλή και τη θηλαία άλω.

Τι μπορεί να είναι αυτός ο θόρυβος; Μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή μου ή την πρόσληψη γάλακτος από το μωρό;

Ευχαριστώ πολύ
Σόνια Λ., Κατερίνη

08/03/2012
Καλήμερα σας,

Έτσι όπως περιγράφεται η κατάσταση, όλα μου φαίνονται τέλεια και τα έχετε καταφέρει με τη σχέση σας αλλά και με το μητρικό θηλασμό.

Όσο άφορα τον θόρυβο που κάνει το μωρό την ώρα που θηλάζει πρέπει να είναι (και αυτό με μικρή επιφύλαξη,) ότι χάνει την βεντούζα με την άλω-μαστό αλλά στην συνέχεια την ξαναβρίσκει.

Από μόνο αυτό πιθανά να ήταν ένα μικρο πρόβλημα αλλά με βάση την ανάπτυξη του βρέφους  και τις πάνες που αλλάζει ημερησίως, νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν θα υπάρξει.

Πολλά φιλιά, να σου ζήσει η πριγκιπέσα σου.

Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη “Ρώτα τον Ειδικό

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *