Εκδήλωση στήριξης του ορφανοτροφείου θηλέων «Η Μέλισσα»

Εκδήλωση στήριξης του ορφανοτροφείου θηλέων «Η Μέλισσα»

Το “Dance for a Cause”
για το ορφανοτροφείο θηλέων “Η μέλισσα”

Το ορφανοτροφείο θηλέων «Η Μέλισσα», από το 1921, δίνει καθημερινό αγώνα για να προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά που τα στερήθηκαν. Το όραμα του ιδρύματος είναι να ανταποκρίνονται σε κάθε παιδική φωνή που ζητά βοήθεια και να δημιουργήσουν νέο οικογενειακό περιβάλλον που θα προσφέρει ασφάλεια στα παιδιά.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία DANCE FOR A CAUSE έρχεται να βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του οράματος, διαθέτοντάς στη “Μέλισσα” τα έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδη, στα πλαίσια του 21ου Πανελληνίου και 1ου Διαβαλκανικού συνεδρίου της GR.A.F.T.S

Θα είναι ένα πάρτυ όπου όλοι μαζί θα χορέψουμε στους ρυθμούς της Salsa και της Zumba®, όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε στην προστασία αυτών των παιδιών και όλοι μαζί τελικά θα είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο!

Ώρα Εκδήλωσης: 18:00 – 21:00
Κόστος Εισιτηρίου: 10,00 €/συμμετέχοντα

Χορεύουμε για ισορροπία, έκφραση, διασκέδαση, ελευθερία
Χορεύουμε για να κάνουμε τη διαφορά!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ανελίνα Πλατή 6949072122, Νέλλη Μιχοπούλου 6979796858, Κέλλυ Ταμβάκη 6944600606
www.danceforacause.grwww.facebook.com/danceforacause
info@danceforacause.gr

Το mitrikosthilasmos.com στηρίζει αυτή την προσπάθεια με την ελπίδα να έχει μεγάλη προσέλευση η εκδήλωση, με πολλές πολλές συμμετοχές ώστε να μπορέσει “Η Μέλισσα” να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερα παιδιά μαζί με τα όνειρά τους!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *