Αποτελέσματα διαγωνισμού “Παρκοκρέβατα Disney”

Αποτελέσματα διαγωνισμού “Παρκοκρέβατα Disney”

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για την ανάδειξη των 2 τυχερών νικητών του μεγάλου διαγωνισμού του mitrikosthilasmos.com που κερδίζουν από ένα παρκοκρέβατο Magic Playground της Disney προσφορά από τα πιο μεγάλα παιχνιδιάρικα καταστήματα, τα Κου-Κου.

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον όπως αποδεικνύουν οι 1599 συμμετοχές, όμως μόνο οι 1509 από εσάς κατάφεραν -με έγκυρη συμμετοχή- να διεκδικήσουν τα δώρα!

Οι κληρώσεις έγιναν με την βοήθεια του Random.org που επέλεξε για εμάς έναν τυχαίο αριθμό κάθε φορά, που αντιστοιχούσε σε κάποια συμμετοχή, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video.

Οι τυχεροί νικητές λοιπόν είναι οι:

Ευδοκία Τηλκερίδου (Θεσσαλονίκη)
Με τυχερό αριθμό το Νο 507 που κερδίζει ένα παρκοκρέβατο Magic Playground της Disney χρώματος λαχανί (όπως είχε επιλέξει στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό), αξίας €80,00

και

Δημήτρης Γλούφτσης (Φλώρινα)
Με τυχερό αριθμό το Νο 751 που κερδίζει ένα παρκοκρέβατο Magic Playground της Disney  επίσης χρώματος λαχανί (όπως είχε επιλέξει στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό), αξίας €80,00

Συγχαρητήρια και στους 2 τυχερούς νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν άμεσα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα παραλάβουν τα δώρα τους!

Ευχαριστούμε τα Κου-Κου, τα πιο μεγάλα παιχνιδιάρικα καταστήματα για τα δώρα που προσέφεραν!

Εσείς μείνετε σε επαφή!
Σύντομα έρχονται και νέοι διαγωνισμοί!

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Δείτε το video με τις κληρώσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *