Συνέδριο για την πρώιμη παρέμβαση σε παιδιά με νευροαναπτυξιακά προβλήματα

Συνέδριο για την πρώιμη παρέμβαση σε παιδιά με νευροαναπτυξιακά προβλήματα


Ετήσιο επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Πρώιμη Παρέμβαση σε παιδιά με νευροαναπτυξιακά προβλήματα» διοργανώνει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρες 9.00-17.30 στο ξενοδοχείο Athens Imperial Hotel (πλατεία Καραϊσκάκη) η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ).

Το συνέδριο της απευθύνεται σε παιδιάτρους, παιδονευρολόγους, ιατρούς αποκατάστασης, ορθοπεδικούς, παιδοψυχιάτρους, ειδικούς παιδαγωγούς, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, μουσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς αλλά και γονείς.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ, ενώ η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν για τους φοιτητές (αριθμός περιορισμένος – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Το συνέδριο αξιολογείται με 6 μόρια, αναγνωρισμένα από την UEMS.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2011

Οι ενδιαφερόμενοι δείτε τη φόρμα αίτησης συμμετοχής καθώς και το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου ή επισκεφτείτε την  ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΕΠΑΠ www.elepap.gr
Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία Διοίκησης (κ. Χριστίνα Λεονάρδου).

Παρακάτω ακολουθεί ο χαιρετισμός της προέδρου κυρίας Μαριάννας Μόσχου:

“Σας προσκαλούμε να συζητήσουμε το θέμα της Πρώιμης Παρέμβασης, το οποίο θεωρούμε ότι αποτελεί προτεραιότητα. Είναι κοινή πεποίθηση ότι η αντιμετώπιση του παιδιού με Εγκεφαλική Παράλυση, πρέπει να αρχίζει το νωρίτερο δυνατό, να είναι ολιστική και συντονισμένη.

Έχουμε καλέσει διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου και τα στελέχη της ΕΛΕΠΑΠ να καταθέσουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς τους για τις επί μέρους διαστάσεις του θέματος.

Την επιτυχία του Συνεδρίου καθορίζουν πολλές παράμετροι. η σημαντικότερη όμως είναι η δική σας παρουσία και ενεργός συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε θερμά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *