“Ρώτα από κοντά”. Μια νεα υπηρεσία από το mitrikosthilasmos.com κοντά στους νέους γονείς

“Ρώτα από κοντά”. Μια νεα υπηρεσία από το mitrikosthilasmos.com κοντά στους νέους γονείς

Δείτε το Πρόγραμμα


Μας αρέσει να είμαστε κοντά στους αναγνώστες μας και όχι μόνο, τόσο μέσα από την ύλη μας αλλά και όσο μέσα από υπηρεσίες ή/και δυνατότητες που μπορούμε να παρέχουμε!

Στην προσπάθειά μας για σωστή πληροφόρηση και ουσιαστική υποστήριξη, πρώτα σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε τη ΔΩΡΕΑΝ on-line υπηρεσία «Ρώτα τον ειδικό» που δέχεται ερωτήματα 24 ώρες το 24ωρο τα οποία απαντούν το συντομότερο δυνατό καταξιωμένοι γιατροί και ειδικοί από τον χώρο της υγείας αλλά και πιστοποιημένοι σύμβουλοι γαλουχίας!

Η υπηρεσία “Ρώτα τον ειδικό” αγαπήθηκε πολύ κι έτσι μέχρι σήμερα, σε διάστημα μόλις λίγων μηνών, έχει δεχτεί πάνω από 500 ερωτήματα εκ των οποίων μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 400 απαντήσεις! (Πολλά ερωτήματα απορρίφθηκαν λόγω ελλιπών στοιχείων ή αδυναμίας απάντησής τους ηλεκτρονικά…)

Τώρα, ανταποκρινόμενοι στα συνεχή αιτήματα και τις ανάγκες σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα μας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία “Ρώτα από κοντά“.

Με σκοπό την άμεση και “από κοντά” ενημέρωση και υποστήριξη νέων που είναι ή θέλουν να γίνουν γονείς και έχουν ανησυχίες, προβληματισμούς και απορίες, τόσο για τον μητρικό θηλασμό όσο και γενικότερα για την οικογένεια και τη ζωή με το παιδί, οργανώνουμε θεματικές συναντήσεις συμβουλευτικής με ομιλητές γιατρούς, ειδικούς από τον χώρο της υγείας και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένο χώρο και χρόνο. Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθεί συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματά σας, και πρακτικές συμβουλές. 

Ρώτα από κοντά
Οι συμμετέχοντες: Γυναίκες και άντρες μελλοντικοί γονείς, εγκυμονούσες, μαμάδες και μπαμπάδες…
Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ
Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων-ομιλιών ΕΔΩ

Η γνώμη σας μετράει! 

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι για εσάς!
Παρακάτω περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

Επίσης δείτε και ΕΔΩ 

Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!

Στόχος του mitrikosthilamsos.com είναι να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ενημέρωσης και πληροφόρησης όλων των γονέων, ειδικότερα για θέματα που σχετίζονται με τον μητρικό θηλασμό και να συμβάλει ουσιαστικά στην ενεργή υποστήριξη και επικοινωνία με κάθε τρόπο, γι’ αυτό και η εξέλιξή του είναι διαρκής.

Μείνετε συντονισμένοι!

Φιλικά,
η ομάδα του Μητρικού θηλασμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *