Ρεκόρ περιστατικών στη «Γαία» που έσπασε το καθεστώς των “χρυσών” τοκετών

Ρεκόρ περιστατικών στη «Γαία» που έσπασε το καθεστώς των “χρυσών” τοκετών

Ρεκόρ με 3.000 περιστατικά σε μόλις οκτώ μήνες λειτουργίας καταγράφει η Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική «ΓΑΙΑ» του νοσοκομείου «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ». 

Η αυξημένη προσέλευση οφείλεται στην κίνηση της να “σπάσει” το καθεστώς των “χρυσών” τοκετών και να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες υγείας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, μεσούσης της οικονομικής κρίσης

Η κλινική «ΓΑΙΑ» ανάγκασε τα άλλα ιδιωτικά μαιευτήρια να προβούν σε μειώσεις τιμών

Στην κατεύθυνση αυτή και με δεδομένη την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, η Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική «ΓΑΙΑ» κατόρθωσε να αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς για την αγορά και πυροδότησε αλυσιδωτές μειώσεις τιμών στις χρεώσεις των υπόλοιπων ιδιωτικών γυναικολογικών και μαιευτικών κλινικών. Ταυτόχρονα, η «ΓΑΙΑ» πέτυχε οι τιμές της να παραμένουν χαμηλότερες του ανταγωνισμού κατά τουλάχιστον 20%.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ρομποτικό χειρουργικό σύστημα Da Vinci σε Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική και η ανάπτυξη ενός πρότυπου και εξειδικευμένου Τμήματος Γυναικολογικής Ρομποτικής Χειρουργικής.

Δωρεάν υπηρεσίες της κλινικής «ΓΑΙΑ» σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από την ύφεσηΣτο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς η κλινική ΓΑΙΑ από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της προσφέρει σημαντικά προνόμια, αλλά και δωρεάν υπηρεσίες σε άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως άποροι, ακρίτες, πολύτεκνοι (4ο παιδί) και κακοποιημένες γυναίκες μέσω της συνεργασίας της με τη ΜΚΟ WIN Hellas. 

Πηγή & φωτό: healthview 

1 Σχόλιο

  1. Δυστυχώς έχω 2 φίλες που γέννησαν στο ΓΑΙΑ και οι εμπειρίες τους ήταν φρικτές… Εγώ έχω γεννήσει σε επαρχία σε δημόσιο νοσοκομείο το οποίο έχει τμήμα μαιευτικής (το τονίζω ότι δεν είναι καν δημόσια μαιευτική κλινική) και είχα τέλεια ιατρική πείθαλψη. Γέννησα με καισαρική, επισκληρίδιο αναισθησία και σχεδόν δεν κατάλαβα τίποτα. Το επόμενο πρωί περπατούσα καμαρωτή και το παιδί μου το είχα συνέχεια δίπλα μου. Οι φίλες μου γέννησαν και εκείνες με καισαρική, επισκληρίδιο αναισθησία και
    1ον (και κύριο για εμένα) τα μωρά τους δεν τα είχαν μαζί τους αν και το ζητούσαν, δεν τα έδιναν να θηλάσουν (τους είχαν δώσει θήλαστρο) και τις άφηναν να τα δουν 2 φορές την ημέρα από ένα μισάωρο την φορά. 2ον υπέφεραν από πόνους σχεδόν από την πρώτη ώρα που βγήκαν από το χειρουργείο και συνέχισαν να πονάνε και καθόλη την παραμονή τους στην κλινική και 3ον δεν τους φόρεσαν τις ειδικές κάλτσες στο χειρουργείο με αποτέλεσμα παραλίγο να πάθουν θρομβώσεις και να πονάνε τα πόδια τους. Μέχρι σήμερα και οι δύο (η μία 4 μήνες μετά τον τοκετό και η άλλη 2 μήνες) παίρνουν μαγνήσιο και εννοείτε πως δεν κατάφεραν ποτέ αποκλειστικό θηλασμό!!!
    Τι να το κάνουμε που έχουν ρίξει τις τιμές αν είναι να παιδεύετε ο κόσμος για τόσο καιρό? Να σημειώσω ότι εκτός από τους γυναικολόγους, τους αναισθησιολόγους και την κλινική αναγκάστηκαν να πληρώσουν και αγγειολόγους!!!
    Και αναρωτιέμαι….. Είναι στα αλήθεια πιο φθηνά???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *