Φωτογραφική έκθεση ιστορίας της Μαιευτικής, Τοκετού και Μητρότητας

Φωτογραφική έκθεση ιστορίας της Μαιευτικής, Τοκετού και Μητρότητας

Όπως γνωρίζετε, η Μαιευτική είναι από τις αρχαιότερες τέχνες που εμφανίστηκαν στον πλανήτη, ακολουθώντας την ίδια την εξέλιξη της ανθρώπινης κοινωνίας. 

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας της Μαιευτικής στο ευρύ κοινό, ο Σύλλογός Μαιών Ναυπλίου αποφάσισε τη διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας με θεματολογία σχετική με τη Μαιευτική, τον Τοκετό και τη Μητρότητα. 

Για το λόγο αυτό, παρακαλείται όπως διαθέτει φωτογραφίες σχετικές με την ανωτέρω θεματολογία, να επικοινωνήσει με το Σύλλογο ώστε να τις αποστείλει για να αποτελέσουν εκθέματα στη διοργάνωση αυτή. 

Οι φωτογραφίες μπορούν να περιλαμβάνουν: κοιλιοσκόπια, παλιά γυναικολογικά καθίσματα, Μαίες από το παρελθόν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, Μαιευτικά εργαλεία του παρελθόντος, φωτογραφίες από παλιές κλινικές και ιατρεία, μητέρες που θηλάζουν, φωτογραφίες από αρχαιολογικά ευρήματα σχετικά με τη Μαιευτική κλπ. 

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να ανήκουν στον κάτοχό τους και να συνοδεύονται από μικρή επιστολή με πληροφορίες σχετικά με το τι απεικονίζεται και σε ποιά χρονική εποχή και τόπο αναφέρονται. Επίσης θα πρέπει να αναφέρονται τα στοιχεία του κατόχου και ο τρόπος επικοινωνίας μαζί του. 

Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν με πλήρη αναφορά στον κάτοχό τους, ο οποίος είναι και ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων. 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε τόπο και χρόνο που θα οριστεί από τον ΣΕΜ Ναυπλίου μετά τη συλλογή του απαραίτητου φωτογραφικού υλικού.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2752098151. 
Το email του Συλλόγου είναι: m_moros@freemail.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *