Παιδί με καρκίνο: Παρόν και μέλλον

Παιδί με καρκίνο: Παρόν και μέλλον

Στήριξη στον σκληρό αγώνα τον οποίο δίνουν τα παιδιά με καρκίνο και οι οικογένειες τους προσφέρουν διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες μέσω της ημερίδας με τίτλο: «Παιδί με καρκίνο: Παρόν και μέλλον» που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ατόμων με Νεοπλασματική Ασθένεια κατά την Παιδική και την Εφηβική ηλικία «Το Κύτταρο». 

Η ημερίδα πραγματοποιείται στις 20 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel με αφορμή το πρόσφατο εορτασμό (15/2) της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου και υποστηρίζεται από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Κορυφαίοι επιστήμονες και ασθενείς στην ημερίδα «Παιδί με Καρκίνο: Παρόν και Μέλλον»
Ειδικευμένοι γιατροί από τα νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαία Κυριακού», καθώς και το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπως η παιδίατρος αιματολόγος-ογκολόγος Ελένη Βασιλάτου Κοσμίδη και ο παιδίατρος Θεοδότης Παπαγεωργίου, μαζί με έφηβους πάσχοντες από καρκίνο και γονείς που το παιδί τους έχει προσβληθεί από νεοπλασματική ασθένεια θα καταγράψουν πως βιώνει ένα παιδί και η οικογένειά του την αρρώστια, δίνοντας έτσι το στίγμα του παρόντος. Στην δεύτερη ενότητα της ημερίδας «Παιδί με Καρκίνο: Παρόν και Μέλλον» η ψυχολόγος Άννα Ζαφειροπούλου Κουτρούμπα με «νικητές» του καρκίνου θα «χρωματίσουν» το μέλλον των παιδιών που πέρασαν από τον Γολγοθά της νεοπλασματικής ασθένειας. 

Η ημερίδα «Παιδί με καρκίνο: Παρόν και μέλλον» ξεκινά στις 10.00 το πρωί και ολοκληρώνεται το μεσημέρι.

Πηγή: www.healthview.gr 

SMS, όπως λέμε Sτείλε Μήνυμα Sωτηρίας!!!

Έρανο για την ενίσχυση των παιδιών με καρκίνο ξεκίνησε από χθες ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».
 
Με ένα απλό γραπτό μήνυμα στο 19059, με χρέωση μόλις 1,19 ευρώ, μπορείτε κι εσείς να ενισχύσετε κι εσείς το έργο της “Φλόγας”.
 
Η εκστρατεία του σωματείου λήγει στις 24 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε 6 μέρες καιρό για να στείλουμε sms…
 
Όποιος με διαβάζει αυτή την στιγμή σίγουρα έχει 1,2 ευρώ να διαθέσει, ούτε μισός καφές δεν είναι…
Ειδικά όσοι έχουνε στείλει sms για άλλους …ιερούς σκοπούς, όπως X-Factor, Next Top Model και δεν συμμαζεύεται, ας τεντώσουνε το χέρι τους, ας πιάσουν το κινητό τους κι ας στείλουνε το μήνυμα της ζωής…
 
Κι εσύ φίλε μου, που χαμογελάς συμφωνώντας μαζί μου και έστειλες sms στην ραδιοφωνική εκπομπή, για να μπεις στην κλήρωση για διήμερο στην Αίγινα, κι εσύ που έστειλες sms για να μπεις στην κλήρωση με έπαθλο cd του Χατζηγιάννη κι εγώ, που σας κάνω τον έξυπνο και σας “την λέω”, όλοι, πρέπει να στείλουμε όσα sms αντέχει η τσέπη του καθενός, για τα παιδιά με καρκίνο.

Κι αν είστε ένας από “τους έχοντες και κατέχοντες”, και σας παίρνει να κάνετε το κάτι παραπάνω, κάντε κι ένα μεγαλύτερο καλό και πάτε μέχρι την Τράπεζα:

Εθνική Τράπεζα: 192/480000-10
ALPHA BANK: 112-00-2002-011686
Αγροτική Τράπεζα: 017-01/01220138
Τράπεζα Πειραιώς: 5015-020-641423
Ασπίς: 10-203-0001-140
Eurobank: 00260063460100128261
Marfin Egnatia Bank: 0278039425

Για τα παιδικά μάτια, που μας κοιτάζουν με ελπίδα, χαμόγελο και προσμονή…

Πηγή & φωτό: ΚΕΝΤΡΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *