Το πρόγραμμα “ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ” τώρα και στο Διαδίκτυο!

Το πρόγραμμα “ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ” τώρα και στο Διαδίκτυο!

Η ιστοσελίδα του προγράμματος πρόληψης της παιδικής παχυσαρκίας “ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ” by Epode είναι πλέον γεγονός! 

Το πρόγραμμα, που έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία σε πέντε δήμους της Ελλάδας, έχει πλέον το δικό του διαδικτυακό σπίτι και περιμένει τους επισκέπτες του να το εξερευνήσουν! 

Τη δημιουργία του site επιμελήθηκε η ομάδα της WebOlution, η οποία στηρίζει το πρόγραμμα από τα πρώτα του κιόλας βήματα.

Πρόκειται για μια εύχρηστη και διασκεδαστική ιστοσελίδα γεμάτη πληροφορίες και προτάσεις ώστε να ενημερώνει και να βοηθάει στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας, συχνό φαινόμενο των τελευταίων ετών. 

Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω internet στη διεύθυνση http://www.paideiatrofi.org/ για τα νέα του προγράμματος, τις εκδηλώσεις των δήμων και τις προτάσεις της επιστημονικής επιτροπής για μια καλύτερη ζωή. 

Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του site του “ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ”, μέσα από τις πολύχρωμες και διασκεδαστικές σελίδες του, μπορούν παίζοντας να μάθουν απλούς και εύκολους τρόπους ώστε να τρέφονται καλύτερα και να κινούνται περισσότερο, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής που θα τους βοηθήσει να γίνουν υγιείς ενήλικες.

Οι γονείς που επισκέπτονται το site μαθαίνουν τι ακριβώς είναι η παιδική παχυσαρκία, τις αιτίες και τις συνέπειές της, καθώς και τι μπορούν να κάνουν ώστε να την προλάβουν. 

Μέσα από το site του “ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ” ενημερώνονται για τα τελευταία νέα του προγράμματος, διαβάζουν σχετικά επιστημονικά άρθρα, ενώ μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα συντονισμού ή τις τοπικές ομάδες των Δήμων για οποιαδήποτε απορία έχουν. 

Μέσω της σελίδας http://www.paideiatrofi.org/ ενισχύεται η προσπάθεια να δημιουργηθούν οι σωστές βάσεις στα παιδιά, με απλό και διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να προληφθεί η παιδική παχυσαρκία και να προβληθεί ο υγιεινός τρόπος ζωής!

Πηγή & φωτό: http://www.zougla.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *