Περιοδεία ενημέρωσης για το Σύνδρομο Down

Περιοδεία ενημέρωσης για το Σύνδρομο Down

Για πρώτη φορά οργανώνεται στην Ελλάδα περιοδεία ενημέρωσης με θέμα το Σύνδρομο Down. 
Μια περιοδεία σε επίπεδο τοπικών Δήμων ανοιχτή προς όλους, με σκοπό την πληροφόρησή μας, την γνωριμία, την επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων, την μεταφορά γνώσης και εμπειρίας με την εφαρμογή της στην πράξη.

Η περιοδεία 
Η περιοδεία ξεκινά την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει ως τις 15 Μαΐου. Είναι μια εκστρατεία γνώσης για την υπέρβαση της προκατάληψης και περιλαμβάνει δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, την Κοζάνη, την Καβάλα, τη Λάρισα, και την Κρήτη. Σημειώνεται ότι σε κάθε Δήμο παρά την κοινή θεματολογία θα υπάρχει διαφορετική βάση συζήτησης κάθε φορά ανάλογα με το κοινό που θα συμμετέχει

Στις περιοδείες θα παρουσιασθούν τοπικοί σύλλογοι και φορείς κάθε περιοχής που προσεγγίζουν άτομα με αναπηρίες, καθώς επίσης και εισηγήσεις επιστημόνων. Περαιτέρω, θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας με θέματα συζητήσεων την πρώιμη παρέμβαση, την εκπαίδευση, την κοινωνικοποίηση, τη διατροφή, τη γυμναστική, την αυτόνομη διαβίωση και την επαγγελματική αποκατάσταση των ατόμων με Σύνδρομο Down.

Η πρόσκληση
Η Αμφινόμη «Μια Περιοδεία για το Σύνδρομο Down» μέλος του
Συλλόγου Ηλιαχτίδα «Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down» σας προσκαλεί στην περιοδεία για το Σύνδρομο Down σε όλη την Ελλάδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή. Θέλουμε να φέρετε μαζί σας τα παιδιά!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942660250 web site: www.amfinomi.eu
Ενώ μπορείτε για οποιαδήποτε πληροφορία ή πρότασή σας να μας στείλετε e-mail στο info@amfinomi.eu

Πηγή & φωτό: Αμφινόμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *