Παγκύπρια Ανοικτή Γραμμή Θηλασμού από το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδη

Παγκύπρια Ανοικτή Γραμμή Θηλασμού από το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδη

Ξεκίνησε η λειτουργία της Ανοικτής Γραμμή Θηλασμού 8000mama (6262) από το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδη από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και είναι στην άμεση διάθεση των νέων μητέρων, 24 ώρες την ημέρα, για ερωτήσεις, απορίες και βοήθεια σχετικά με το θηλασμό.


Το 8000mama απαρτίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους θηλασμού, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν άμεση τηλεφωνική βοήθεια στις μητέρες που θηλάζουν και χρειάζονται στήριξη ή πρόκειται να θηλάσουν και χρειάζονται πληροφορίες.

Παράλληλα, οι κοπέλες του 8000mama, οι οποίες βρίσκονται σε όλες τις πόλεις είναι στην διάθεση των γονέων για προσωπικό ραντεβού, και κατ’ οίκον επίσκεψη, δωρεάν, για στήριξη ή βοήθεια στο θηλασμό.

Η γραμμή θηλασμού είναι μια από τις ενέργειες του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης Θηλασμός: Φροντίδα για μια ζωή, από το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδη. Στόχος του Φρέσκου Γάλακτος Χαραλαμπίδη, μέσω του προγράμματος αυτού, είναι να στηρίξει στις νέες μητέρες και να προωθήσει το θηλασμό ως το καλύτερο εφόδιο που μπορεί μια μητέρα να δώσει στο παιδί της.

ΠΗΓΗ: www.sigmalive.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *