«Ο Γιαννάκης»

...για όσους αγαπούν τα παραμύθια!

Έναρξη Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η ομάδα «aRT» παρουσιάζει  για δεύτερη χρονιά την παράσταση  «Ο Γιαννάκης», ένα λαϊκό, παραδοσιακό, διαδραστικό παραμύθι, με ζωντανή μουσική.

  

Είναι η περιπέτεια ενός παιδιού, που ξεκινάει ένα ταξίδι, αναζητώντας την τύχη του. Θα καταφέρει ο Γιαννάκης μέσα από δοκιμασίες, προδοσίες και αινίγματα, να μείνει αγνός και τίμιος; Τελικά η αγνή καρδιά, θα νικήσει το ψέμα, τη φιλαργυρία και τον εγωισμό;


Έναρξη Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Παρουσιάζεται με διαδραστικό τρόπο και ζωντανή μουσική κάθε Κυριακή μεσημέρι, στο Θέατρο Νέου Κόσμου (Κεντρική σκηνή) Αντισθένους 7 & Θαρύπου, 117 43 Αθήνα, (απέναντι από το κτίριο του ΦΙΞ από την πλευρά της Καλλιρρόης)  Στάση Μετρό-Τραμ «Συγγρού-Φιξ».

Καθημερινές ειδικές παραστάσεις για σχολεία (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Π. Σταθμούς) και στο χώρο σας.

facebook: https://www.facebook.com/aRToGiannakis

Συντελεστές:
Σκηνοθέτης: Νικολέττα Βλαβιανού
Απόδοση κειμένου: Γιοβάννα Μακκά
Μουσικός: Κωνσταντίνος Ψάλλας
Φως: Γιώργος Σπηλιόπουλος
Κοστούμι-Σκηνικό-Παραγωγή: Καλλιτεχνική εταιρεία «aRT»
 Ομάδα «aRT»: Έφφη Αλεξάνδρου, Νικήτας Αναστόπουλος, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Eλένη Καρβέλη, Γιοβάννα Μακκά, Ρεγγίνα Παντελίδη  και η Νικολέττα Βλαβιανού.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: mitrikosthilasmos.com

Γιορτάστε μαζί με τον «Γιαννάκη» στο θέατρο

Η ομάδα Art,  σας προτείνει να επιλέξετε  για τα γενέθλια και τις γιορτές των παιδιών σας, τη δημιουργική και εκπαιδευτική ψυχαγωγία: "Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με την παράσταση «Ο Γιαννάκης», η οποία είναι και προτεινόμενη στο site του Υπουργείου Παιδείας, με ομαδικά εισιτήρια και ειδικές τιμές, τα παιδιά μπορούν να φωτογραφηθούν και να σβήσουν τα κεράκια τους μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης".

Για ομαδικές κρατήσεις:
Ανθούλα Πατηνιωτάκη
Τηλ.: 6974304154 – 2110141784
Email: apatiniotaki@gmail.com

Δημοσίευση 31/10/2013

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP