Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το «Μητρικό Θηλασμό και τη Διατροφή του Νεογνού»

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το «Μητρικό Θηλασμό και τη Διατροφή του Νεογνού»

Εκδήλωση με θέμα το «Μητρικό Θηλασμό και τη Διατροφή του Νεογνού» στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Δημοτικό Πολυϊατρείο του Δήμου καθώς και το Σύλλογο Μαιών και Μαιευτών Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το «Μητρικό Θηλασμό και τη Διατροφή του Νεογνού».

Η δράση έχει στόχο να ενημερώσει τους κατοίκους του Δήμου για τη σπουδαιότητα του θηλασμού και να καταρρίψει μύθους, ανακρίβειες και ταμπού σχετικά με το θηλασμό. Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη και ο θηλασμός αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο ζωής με πολλαπλά οφέλη τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 από τις 11.00 έως τις 12.30 στη Β΄ Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη που στεγάζεται στο κτήριο των Α΄ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων – Μενεμένης στη διεύθυνση Κέννεντυ 18, 1ος όροφος (είσοδος παραπλεύρως), τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 725-326, 2310 729-489.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ειδικευμένη μαία από το Σύλλογο Μαιών και Μαιευτών η οποία θα παρέχει ενημέρωση και πληροφορίες προς το κοινό ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Η αφίσα της εκδήλωσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *