ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 8η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 8η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com

«Θηλασμός: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις»

 

Το mitrikosthilasmos.com, προσκαλεί επαγγελματίες υγείας, εγκύους, θηλάζουσες και γονείς, στην 8η Ημερίδα του με θέμα «Θηλασμός: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις», που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια των δράσεών του για την προαγωγή και υποστήριξη του θηλασμού.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο θηλασμός είναι απροβλημάτιστος, ωστόσο κάποιες φορές υπάρχουν ή προκύπτουν ζητήματα που χρειάζονται αντιμετώπιση. Δεν έχει σημασία πόσο μικρό ή μεγάλο θεωρούμε ότι είναι ή όντως είναι ένα πρόβλημα. Σημασία έχει να έχουμε την διάθεση και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι χρειάζεται για να το λύσουμε και σε αυτή την περίπτωση η γνώση είναι σωτήρια!

Μέσα από τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα, θα προσπαθήσουμε μεταφέροντας ιδέες, γνώση και καλές πρακτικές, να ενημερώσουμε, να ενθαρρύνουμε και να στηρίξουμε απέναντι στις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του θηλασμού, τόσο τις μέλλουσες μητέρες που ενδιαφέρονται να θηλάσουν και τις νέες μητέρες που θηλάζουν τα μωρά ή μεγαλύτερα παιδιά τους όσο και τους ειδικούς και επαγγελματίες υγείας που σχετίζονται με τη δυάδα μαμά-παιδί σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους.

Δείτε το πρόγραμμα των ομιλιών της Ημερίδας

Πότε & Πού

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα «Ζέφυρος» του ξενοδοχείου “ΤΗΕ MET” στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 48), με ελεύθερη και δωρεάν είσοδο προς όλους, ενώ στους εγγεγραμμένους θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Το event στο facebook: https://www.facebook.com/events
Περισσότερες πληροφορίες: seminars@mitrikosthilasmos.com, τηλ.: 6999238535.

Να είστε όλοι εκεί
γιατί η ενημέρωση και η υποστήριξη
βοηθούν το θηλασμό να πετύχει!

 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:  
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: 
 
ΧΟΡΗΓΟΙ: 
  
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *