Μητρικός θηλασμός στους 3 βαθμούς Κελσίου!

Μια ηλιόλουστη μέρα του χειμώνα με τη θερμοκρασία μόλις στους 3° βαθμούς Κελσίου μια μαμά απολαμβάνει το πρωινό της καφεδάκι σε κεντρική πλατεία ενώ το 18 μηνών μωρό της πίνει το αγαπημένο του μητρικό γάλα χωμένο στη ζεστασιά του στήθους της!


18 μηνών και θηλάζουμε σε κεντρική πλατεία χωρίς ντροπή με θερμοκρασία 3°. Μάλλον δεν θα το κόψουμε ποτέ” λέει η θηλάζουσα μητέρα και μέσα από ελάχιστες λέξεις στέλνει τόσα πολλά μηνύματα!!

Μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο φανερώνει πως ο μητρικός θηλασμός γίνεται αγαπημένη συνήθεια τόσο για ένα μωρό όσο και για τη μαμά του… πως καμία στιγμή θηλασμού δεν χωράει ντροπές, ούτε όταν γίνεται δημόσια… πως ο θηλασμός δεν είναι μόνο για τα νεογέννητα αλλά και για τα μεγαλύτερα παιδιά -όπως συνιστούν και οι ειδικοί άλλωστε… πως ο μητρικός θηλασμός μπορεί να συμβεί παντού και πάντα, από τη ζεστασιά ενός σπιτιού μέχρι το κρύο μιας πλατείας…

Μητρικός θηλασμός…! Είναι από εκείνες τις φορές που λέμε πως τα λόγια είναι περιττά, αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της… Εστιάστε στα βλέμματα μαμάς και μωρού…!!

Ευχαριστούμε τη φίλη που μοιράστηκε μαζί μας αυτό το υπέροχο στιγμιότυπο! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Δημοσίευση: 20/2/2018

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *