Η πιο ευκρινής καταγραφή κινήσεων εμβρύου που έχετε δει ποτέ! (βίντεο)

Η πιο ευκρινής καταγραφή κινήσεων εμβρύου που έχετε δει ποτέ! (βίντεο)

Μαγνητική τομογραφία κατά την κύηση

 

Μια μέλλουσα μητέρα χρειάστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία κατά τη διάρκεια της προχωρημένης της εγκυμοσύνης, και όπως θα δείτε έγινε η πιο ευκρινής καταγραφή κινήσεων εμβρύου.

Το βίντεο ανέβασε στο facebook η “Daily Accord” και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 8.000.000 προβολές! Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια που το συνοδεύουν, μια μητέρα αναφέρει:”Έπρεπε να κάνω μαγνητική με τον δεύτερο γιο μου. Για να είμαι ειλικρινής, όλη αυτή η κίνηση δεν είναι καλό πράγμα. Είναι η αντίδραση του μωρού στους δυνατούς ήχους και χτυπήματα και αυτού του είδους η κίνηση σίγουρα πονάει τη μαμά… Ήμουν 34 εβδομάδων όταν την έκανα και ο γιος μου κυριολεκτικά στεκόταν στο στομάχι μου. Έπρεπε να με βγάλουν αμέσως γιατί πίστεψαν ότι το μωρό βρισκόταν σε ακραίο άγχος ή πόνο. Αλλά ευτυχώς αυτή η μαγνητική ήταν σωτήρια για τη ζωή.“.

Δημοσίευση: 11/1/18
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *