Το γνωστό φόρουμ “parents” άλλαξε url!

Το γνωστό φόρουμ “parents” άλλαξε url!

Το παρατηρήσατε ότι το γνωστό σε όλους φόρουμ του parents, βρίσκεται πλέον στο νέο του url; Parents.org.gr είναι η νέα του διεύθυνση!


Η κατάληξη “org.gr”  σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) της ΕΕΤΤ προορίζεται για οργανισμούς Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οπότε αντικαταστάθηκε και για την Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων.

Μην αμελήσετε λοιπόν να αλλάξετε τους συνδέσμους των αγαπημένων σας μιας και από εδώ και πέρα ο σύνδεσμος που φιλοξενεί την ιστοσελίδα, είναι ο parents.org.gr και για να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην σύνδεσή σας, αλλάξτε από τώρα τα σημεία όπου έχετε αποθηκεύσει το url από parents.gr σε parents.org.gr!

Δείτε στα παρακάτω url πώς αλλάζει ο σύνδεσμος ιστοσελίδας που έχετε αποθηκεύσει στα αγαπημένα σας!

Για διαχειριστές ιστοσελίδων/blogs:

Θα βοηθήσετε ιδιαίτερα με την αναμετάδοση αυτής της είδησης. Επίσης, εάν διαθέτετε ιστοσελίδα η οποία αναφέρεται στο Parents.org.gr θα βοηθήσει αν απομακρύνετε τυχόν παλιά links (στο parents. gr) και τα αντικαταστήσετε με το νέο url με το org.gr ως κατάληξη, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απευθείας τον σύνδεσμο με την εικόνα του λογότυπου, εάν προσθέσετε ή είχατε ήδη το λογότυπο αναρτημένο: http://parents.org.gr/images/upload/parentsorg_newlogo.png

Η Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων (parents.org.gr) μας συνοδεύει πιστά εδώ και 4 χρόνια προβάλλοντας με Χορηγία Επικοινωνίας διαδικτύου τις δωρεάν εκδηλώσεις μας! Την ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή της.   

Δημοσίευση: 21/10/15

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *