Διήμερο σεμινάριο θηλασμού στη Θεσσαλονίκη

Διήμερο σεμινάριο θηλασμού στη Θεσσαλονίκη


Διήμερο σεμινάριο θηλασμού με θέμα: «Θηλασμός Μια αρχαία τέχνη σε μια νέα κοινωνία» και δωρεάν είσοδο, διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 10-11 Οκτωβρίου 2015. Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, σε όσους ασχολούνται με την δυάδα μητέρα-βρέφους αλλά και σε μητέρες που θέλουν να ενημερωθούν.

Η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας της Θεσσαλονίκης, η οποία αυτήν τη στιγμή αριθμεί >6.500 μέλη, διοργανώνει το 1ο της συνέδριο για το μητρικό θηλασμό.

Η εν λόγω Ομάδα είναι εθελοντική, ανεξάρτητη και έχει ως κύριο σκοπό την ενημέρωση των μητέρων / μελλουσών μητέρων όσον αφορά στην περίοδο της εγκυμοσύνης, στον τοκετό και στον θηλασμό. Στην Ομάδα συμμετέχουν ήδη επαγγελματίες υγείας που υποστηρίζουν και ενισχύουν τον παραπάνω σκοπό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ(κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)

Στην εκδήλωση θα χορηγηθούν 13,75 L(Lactation) CERPs (Πιστοποιημένες Διδακτικές Μονάδες Συνεχούς Εκπαίδευσης) σε όσους είναι ή επιθυμούν να γίνουν Διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Γαλουχίας (International Board Certified Lactation Cosultan).

Για την παραλαβή του πιστοποιητικού και των CERPs απαιτείται η παρακολούθηση του 80% του συνολικού χρόνου του επιστημονικού προγράμματος και η παρακολουθήση των βιωματικών σεναρίων – ενδιαφέροντα περιστατικά. Θα υπάρχει σύστημα καταμέτρησης (bar code).

Τα πιστοποιητικά θα σταλούν ηλεκτρονικά,αφού πρώτα κατατεθεί στη γραμματεία το έντυπο τεστ αξιολόγησης και έχουν απαντηθεί σωστά οι 20 από τις 30 ερωτήσεις. Επίσης ο αριθμός και ο τύπος των CERPs θα αναγράφονται στο πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Εγγραφές

Συμπληρώνεται και αποστέλλεται την φόρμα εγγραφής στο email: thess.thilasmos@yahoo.gr. Την φόρμα την βρίσκεται ΕΔΩΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΦΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *