Εκδήλωση από το Ι.Υ.Π.: Ο μητρικός θηλασμός στην ελληνική πραγματικότητα

Εκδήλωση από το Ι.Υ.Π.: Ο μητρικός θηλασμός στην ελληνική πραγματικότητα

Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου «Αλκυόνη: Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο Μητρικός Θηλασμός στην Ελληνική Πραγματικότητα».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος και η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού κα Δέσποινα Μυλωνάκη.
Ομιλίες θα αναπτύξουν ο κ. Γεώργιος Χρούσος, καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού, η Δρ Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τ. Διευθύντρια, επιστ. συνεργάτις Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και η κα Ιωάννα Αντωνιάδου-Κουμάτου, Υπεύθυνη έργου «Αλκυόνη: Εθνική πρωτοβουλία προαγωγής Μητρικού Θηλασμού
Μετά τις ομιλίες θα παρουσιαστεί η χορογραφία του Κωνσταντίνου Μίχου «ταλο τατ’αλο» (φράση 14μηνου που ζητά και το άλλο στήθος) και στο τέλος θα ακολουθήσει Cocktail.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και ώρα 19.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Ν. Σκαλκώτας». 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 210 7701557, 210 7799244 ή alkyoni.thilasmos@ich.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

κλικ για μεγέθυνση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *