Γέννησε έξω από το μαιευτήριο (φωτό)

Γέννησε έξω από το μαιευτήριο (φωτό)

Η Amy Beth Cavaretta, μια νεαρή μητέρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ένιωσε πως είναι η ώρα να πάει στο μαιευτήριο και ξεκίνησαν μαζί με τον σύζυγό της και μια επαγγελματία φωτογράφο τοκετών. Κανείς τους όμως δεν φανταζόταν τη συνέχεια!

Όταν έφτασαν στο μαιευτήριο, στην είσοδο περίμενε την Amy η μαία της αλλά και μια… απίθανη έκπληξη! Η Amy έκανε μερικά βήματα μέχρι την άκρη του πεζοδρομίου όταν είπε: “Το μωρό βγαίνει!” και στηρίχτηκε σε μια κολόνα.

Αν είναι η ώρα του…!

Ο σύζυγός της, μετά και την εμπειρία της γέννησης του πρώτου τους παιδιού, που ήταν ένας γρήγορος και σχεδόν ανώδυνος τοκετός, έψαξε αμέσως για αναπηρική καρέκλα ενώ η μαία Laurie Ross-Berke συγκρατούσε το κεφάλι του μωρού ανάμεσα στα πόδια της Amy!

Μόλις η Amy κάθισε στην καρέκλα η κορούλα της, η μικρή  Sienna Grace, αντίκρισε για πρώτη φορά τον κόσμο! Η μαία την πήρε στα χέρια της και η φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή της γέννησης μεταφέροντάς μας υπέροχες, μοναδικές εικόνες!!

Η Emily Robinson, η φωτογράφος που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα απαθανάτιζε φυσικό τοκετό σε αναπηρικό καροτσάκι έξω από νοσοκομείο, είπε πως συνέβη γρήγορα, σαν μια ταινία και πως εντυπωσιάστηκε με την Amy που ήταν όλη την ώρα ήρεμη και ευτυχισμένη, ενώ η Amy είπε γελαστά: “Δεν περίμενα ότι θα γεννούσα στο πεζοδρόμιο…”.

Μόλις η Amy τακτοποιήθηκε στο δωμάτιό της μαζί με το νεογέννητο μωρό της, το θήλασε, έχοντας στο πλευρό της τη μεγαλύτερη κορούλα της και τον άντρα της!

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ευτυχισμένης οικογένειας στο blog της Emily Robinson.

Δημοσίευση: 27/05/2013
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα ΜΘΣχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *