Μαία ξεγέννησε τον εαυτό της… με ένα καθρεφτάκι!

Μαία ξεγέννησε τον εαυτό της… με ένα καθρεφτάκι!

Μια μαία, η 28χρονη Claire Clarke-Wood, μετά από μια κουραστική μέρα στο Croydon University Hospital του Λονδίνου όπου εργαζόταν, επέστρεψε στο σπίτι της όπου και γέννησε απρόσμενα το μωρό της μέσα στο μπάνιο της, με βοηθό… ένα καθρεφτάκι για το μακιγιάζ!

Οι συσπάσεις της ήρθαν τόσο γρήγορα που δεν υπήρχε χρόνος ώστε να μεταφερθεί και να γεννήσει στο νοσοκομείο. Η μικρούλα Esmay γεννήθηκε πρόωρα λίγο μετά τις 07:30 το πρωί της 11ης Δεκεμβρίου με βάρος 3.060 κιλά.

Όπως δήλωσε η Claire, “Εγώ και οι συνάδελφοί μου αστειευόμασταν συχνά πως θα ήταν αστείο αν κατέληγα να ξεγεννήσω το δικό μου μωρό, αλλά ούτε μία στο εκατομμύριο δεν είχα σκεφτεί πως αυτό μπορεί και να συνέβαινε στην πραγματικότητα!”.

Η για πρώτη φορά μητέρα, δήλωσε ότι είχε μόλις τελειώσει μια 13ωρη βάρδια στο νοσοκομείο του νότιου Λονδίνου. “Ήμασταν πολύ απασχολημένοι… είχαμε αρκετούς τοκετούς εκείνη την ημέρα” είπε.

“Πήγα στο κρεββάτι μου ως συνήθως. Γύρω στις τρεις αισθάνθηκα ένα πόνο στη μέση μου και σκέφτηκα πως ίσως ήταν από τη δουλειά γιατί μου είχαν πέσει μαζεμένα…”

Στον αυτόματο πιλότο!
Περίπου στις πέντε, όπως είπε, ξύπνησε τον σύζυγό της όταν άρχισαν οι τακτικές συστολές.

“Με καθησύχασε λέγοντάς μου πως δεν θα είναι τίποτε,  εξάλλου είναι πολύ νωρίς ακόμη… Εγώ όμως πήγα να κάνω ένα μπάνιο για να δω μήπως αυτό ηρεμούσε την κατάσταση, αλλά τα πράγματα εξελίσσονταν πολύ γρήγορα” είπε.

“Οι συσπάσεις έγιναν έντονες και πολύ κοντινές μεταξύ τους, τότε σκέφτηκα πως έπρεπε να ελέγξω σε ποιο στάδιο ήμουν, και να (!) που το μωρό ερχόταν!”

“Ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα είχε προχωρήσει τόσο πολύ! Ήταν πολύ γρήγορο και απρόσμενο, ιδιαίτερα για κάποιον που είναι συνηθισμένος!

Η Claire, πήρε το καθρεφτάκι μακιγιάζ της μητέρας της κι έσκυψε όπως ήταν μέσα στο μπάνιο, για να καταφέρει να ξεγεννήσει το μωρό της…

Το δώρο των Χριστουγέννων ήρθε πάνω στην ώρα του για την 28χρονη Claire και τον σύζυγό τηςTim!


“Η μικρή Esmay αν και γεννήθηκε σχεδόν 3 εβδομάδες νωρίτερα τα πάει μια χαρά!” όπως δήλωσε η πανευτυχής μητέρα.

Πλέον η Claire αντιμετωπίζει με χιούμορ την περίπτωσή της! “Μπήκα στον αυτόματο πιλότο! Ο σύζυγός μου ήρθε να με βρει κι εγώ καθάριζα πετσέτες κι ετοίμαζα μερικά φλυτζάνια τσάι” είπε αστειευόμενη!

Επιμέλεια: Συντακτική ομάδα mitrikosthilasmos.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *