Τρέφομαι σωστά, κινούμαι συχνά, ζω ισορροπημένα – ζω απολαυστικά

Τρέφομαι σωστά, κινούμαι συχνά, ζω ισορροπημένα – ζω απολαυστικά

Εκδηλώσεις 

H Kraft Foods, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας (15 Μαΐου), διοργανώνει σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο πρόγραμμα εκδηλώσεων «τρέφομαι σωστά, κινούμαι συχνά, ζω ισορροπημένα – ζω απολαυστικά».

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Kraft Foods και στόχος του είναι να αναδείξει τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής και της σωματικής άσκησης στην καλή λειτουργία και την ευεξία του οργανισμού.
Το τριήμερο Παρασκευή 13 – Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα στο χώρο του Παιδικού Μουσείου, Κυδαθηναίων 14, στην Πλάκα.
Συγκεκριμένα, με αφετηρία το έκθεμα «Ανακαλύπτω τον εαυτό μου, θεματική ενότητα: Πώς κινούμαι;» τα παιδιά και οι οικογένειές τους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα:
  • «Παίζω και… γυμνάζομαι»
  • «Φτιάχνω το δικό μου σοκολατένιο ρόφημα»
  • «Κινούμαι με τη μουσική των σχημάτων»
Μέσω των προγραμμάτων αυτών, τα παιδιά θα ερευνήσουν και θα ανακαλύψουν παίζοντας τον ρόλο της σωστής διατροφής και της κίνησης για μια ισορροπημένη καθημερινή ζωή. (Παρασκευή: 17.00 – 20.00, Σάββατο, Κυριακή: 10.00 – 15.00).
Το Σάββατο και την Κυριακή (14-15 Μαΐου) ο διατροφολόγος Χάρης Γεωργακάκης θα βρίσκεται στο Παιδικό Μουσείο από τις 12.00 έως τις 14.00 για να απαντήσει σε απορίες των γονιών σχετικά με την διατροφή των παιδιών τους.

ΔΤ: kraftfoods

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *