Αναστολή λειτουργίας του mitrikosthilasmos.com

Αναστολή λειτουργίας του mitrikosthilasmos.com

Μητρικός θηλασμός-Μητέρα & Παιδί
Ενημέρωση και υποστήριξη για νέους γονείς
www.mitrikosthilasmos.com
 Μετά από σημαντικά προβλήματα που ανέκυψαν τις τελευταίες ημέρες και παρά τις επίμονες προσπάθειες όλης της ομάδας του Μητρικού θηλασμού για επίλυση των θεμάτων αυτών, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το mitrikosthilasmos.com αναστέλλει τη λειτουργία του για άγνωστο χρονικό διάστημα…

Καλή Πρωταπριλιά!


Μετά από την επιτυχημένη μας πορεία για σχεδόν 2 χρόνια, με τη ζεστή αγκαλιά φίλων, αναγνωστών και υποστηρικτών μας… αποφασίσαμε να σπάσουμε λίγο τη ρουτίνα της ενημέρωσης που προσφέρουμε, τιμώντας τα ήθη και έθιμα του τόπου μας… με ένα πρωταπριλιάτικο αστείο!

Με σκοπό την άμεση ενημέρωση και υποστήριξη νέων που είναι ή θέλουν να γίνουν γονείς και έχουν ανησυχίες, προβληματισμούς και απορίες, για τον μητρικό θηλασμό και γενικότερα για την οικογένεια και τη ζωή με το παιδί, τόσο μέσα από τη στήλη “Ρώτα τον Ειδικό” όσο και μέσα από τις θεματικές συναντήσεις συμβουλευτικής “Ρώτα από Κοντά” που διοργανώνουμε με ομιλητές γιατρούς, ειδικούς από τον χώρο της υγείας και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας αλλά και μέσα από μια νέα σειρά δράσεων και νέων υπηρεσιών που σχεδιάζουμε να σας παρουσιάσουμε μέσα στους επόμενους μήνες, όπως καταλαβαίνετε… το mitrikosthilasmos.com ΔΕΝ αναστέλλει φυσικά τη λειτουργία του!

Είναι
εδώ (!) και συνεχίζει με κάθε τρόπο να προσφέρει γνώση και ενημέρωση,
συμπαράσταση και ενεργή υποστήριξη και επικοινωνία με κάθε τρόπο, γι’ αυτό και η εξέλιξή του είναι διαρκής.

Καλό Μήνα σε όλους 🙂 και…

Μείνετε συντονισμένοι!

Φιλικά,
η ομάδα του Μητρικού θηλασμού

Photo: sxc 

2 Σχόλια

  1. Μπα σε καλό σου Μαρία… Αρχικά λέω τί έγινε, αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα πως δε μπορεί…!!! Πολύ καλό, άντε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά! Καλό μήνα!!

  2. Πολύ καλό! Καταφέρατε να χάσει η καρδία μου ένα χτύπο 🙂
    Ούτε για αστείο δε θέλω να το σκέφτομαι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *