Νεογνό έγινε “μπαλάκι” πριν καταλήξει σε σακούλα σκουπιδιών

Νεογνό έγινε “μπαλάκι” πριν καταλήξει σε σακούλα σκουπιδιών

Πρωτοφανής υπόθεση στη Λεμεσό! Δράστες τρεις οικιακές βοηθοί, οι οποίες παρέδιδαν το βρέφος η μια στην άλλη…

Σόκαρε τους λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας Λεμεσού η καταγγελία γυναίκας, ότι οικιακή βοηθός εγκατέλειψε το νεογνό της, με αποτέλεσμα το αγγελούδι να διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο.

Αμέσως οι λειτουργοί μετέβησαν σε οικία που τους υποδείχθηκε, όπου και εντόπισαν το βρέφος σε τραπέζι της αυλής του σπιτιού, μέσα σε σακούλα.

Το χρονικό της υπόθεσης
Η συγκλονιστική υπόθεση άρχισε τα ξημερώματα χθες, όταν η μητέρα του νεογνού, αμέσως μετά τον τοκετό, επικοινώνησε με άλλη οικιακή βοηθό, παρακαλώντας την να κρατήσει για λίγο το νεογέννητό της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φίλη της αποδέχθηκε και πήρε το νεογνό στο σπίτι όπου εργάζεται, αλλά βρήκε την αντίδραση της εργοδότριάς της, η οποία την προέτρεψε να επιστρέψει το βρέφος στη μητέρα του.

Η οικιακή βοηθός επικοινώνησε με τη μητέρα του νεογνού, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να παραλάβει το παιδί και έτσι η οικιακή βοηθός αναγκάστηκε να επικοινώνησε με φίλη της, επίσης οικιακή βοηθό, ζητώντας της να κρατήσει το βρέφος μέχρι πείσει τη μητέρα του βρέφους.

Η οικιακή βοηθός δέχθηκε και πήρε το βρέφος, χωρίς ωστόσο να ενημερώσει την εργοδότριά της.

Όταν το πρωί της ζητήθηκε να μεταβεί για ψώνια, η οικιακή βοηθός, για να κρύψει το βρέφος από την εργοδότριά της, το έβαλε σε σακούλι και το τοποθέτησε στο τραπέζι της αυλής του σπιτιού όπου εργάζεται.

Ο εντοπισμός του βρέφους
Ο εντοπισμός του βρέφους από τους λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας έγινε όταν η εργοδότρια της δεύτερης οικιακής βοηθού, ρώτησε την αλλοδαπή αν επέστρεψε το νεογνό στη μητέρα του.

Τότε η οικιακή βοηθός της αποκάλυψε ότι η μητέρα αρνήθηκε να πάρει το παιδί της και ότι έδωσε το νεογνό σε άλλη οικιακή βοηθό.

Αμέσως η εργοδότριά της επικοινώνησε με το Γραφείο Ευημερίας, ενώ ενημερώθηκε και το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού.

Το νεογέννητο κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η 36χρονη βιετναμέζα μητέρα του βρέφους, η οποία βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο και συνελήφθη από την αστυνομία μαζί με τις άλλες δύο οικιακές βοηθούς. 

Πηγή: sigmalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *