Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Η μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία «Ευ των μορφών», στα πλαίσια των εκδηλώσεων της με θέμα: «Η μητέρα , το παιδί και οι άλλοι», διεξάγει έρευνα μεταξύ μητέρων, που τα παιδιά τους έχουν γεννηθεί στο διάστημα από το 1985 έως σήμερα. 
Σκοπός της έρευνας είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα αποτελέσματα ώστε να δοθεί η δυνατότητα εξαγωγής ασφαλών συμπερασμάτων για τις συνθήκες γέννησης των παιδιών στη χώρα μας, τα τελευταία 25 χρόνια.

Επειδή κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, κάθε γέννα είναι διαφορετική αλλά και οι συνθήκες της ζωής της μητέρας αλλάζουν κάθε εποχή, γι’ αυτό θα θέλαμε το ερωτηματολόγιο αυτό να συμπληρωθεί από κάθε μητέρα τόσες φορές όσες είναι και τα παιδιά της ,που η γέννηση τους βρίσκεται εντός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων (να συμλπηρωθεί 2 φορές αν τα παιδιά είναι 2, 3 φορές αν τα παιδιά είναι 3 κ.ο.κ).

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και δεν είναι εμφανής η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.
Επιλέξτε μία εκ των απαντήσεων σε κάθε ερώτηση κάνοντας κλίκ με το ποντίκι σας πάνω της ή βάλτε τον κέρσορά σας στο λευκό κουτί, όπου αυτό υπάρχει, και γράψτε αυτό που επιθυμείτε.
Το ερωτηματολόγιο θα το βρείτε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *