Πλήρες Προφίλ

Το mitrikosthilasmos.com ξεκίνησε απλά, σαν μια ιδιωτική πρωτοβουλία που είχε και έχει σαν στόχο την ανάδειξη και προώθηση του μητρικού θηλασμού. Σήμερα, η ομάδα του ολοένα και μεγαλώνει και η προσπάθεια συνεχίζεται!! Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες και τα μωρά τους να απολαύσουν το υπέρτατο δώρο της φύσης! Το μητρικό γάλα!

Το mitrikosthilasmos.com δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που θέλουν να θηλάσουν ή μαμάδες που θηλάζουν ήδη, απευθύνεται σε όλους τους νέους που σκοπεύουν να γίνουν γονείς και σε όσους είναι ήδη γονείς. Απευθύνεται σε όσους θέλουν υποστήριξη στον πιο δύσκολο ρόλο! Αυτόν του να είσαι γονιός.
Το mitrikosthilasmos.com φιλοξενεί καθημερινά θέματα που αφορούν την γονιμότητα, την τεκνοποίηση, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την μητρότητα, τον θηλασμό, την οικογένεια, την υγεία και γενικά τη ζωή με το παιδί. Με έγκαιρες ειδήσεις από έγκυρες πηγές και μέσα από μια πλούσια επιστημονική αρθρογραφία παρέχει μια ολοκληρωμένη, καθημερινή ενημέρωση και πληροφόρηση.

Το mitrikosthilasmos.com σχεδίασε και υλοποίησε την δωρεάν on-line υπηρεσία «Ρώτα τον ειδικό» ανοιχτή προς όλους τους αναγνώστες του! Εξασφάλισε τη συνεργασία με καταξιωμένους γιατρούς και ειδικούς από τον χώρο της υγείας, και συνεργάζεται με πιστοποιημένους συμβούλους μητρικού θηλασμού! Η επιστημονική του ομάδα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, αξιόπιστες συμβουλές και ουσιαστική υποστήριξη!Αναγνωρίζοντας πως οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα ξεκινούν να θηλάζουν τα μωρά τους αλλά απογαλακτίζουν πολύ νωρίς, επιχειρούμε να δώσουμε στις γυναίκες (και τις οικογένειες τους), τη δύναμη και την πίστη, πως ο μητρικός θηλασμός είναι μια φυσική διαδικασία που με αγάπη, υπομονή, επιμονή και την κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε αυτές και τα μωρά τους για σήμερα αλλά και στο μέλλον!

Στόχος μας είναι το mitrikosthilasmos.com να γίνει μια ενεργή διαδικτυακή κοινότητα στην οποία θα μπορούμε να επικοινωνούμε, να ανταλλάσουμε απόψεις, να θέτουμε προβληματισμούς, να καταθέτουμε εμπειρίες, να μοιραζόμαστε ανησυχίες, να αναζητούμε λύσεις, να ζητάμε και να προσφέρουμε υποστήριξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *