«Φάε το ψαράκι σου, παιδί μου… και άλλες αστείες ιστορίες!»: εκδήλωση με θέμα τη διατροφή των παιδιών

Ο chef Λευτέρης Λαζάρου, ο συγγραφέας Γιώργος Λεμπέσης και ο διατροφολόγος Παρασκευάς Παπαχρήστος μιλούν για... ψαρόσουπα και άλλες αστείες ιστορίες!


Με θέμα «Φάε το ψαράκι σου, παιδί μου… και άλλες αστείες ιστορίες!» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στη 1.00 το μεσημεράκι το infokids.gr και ο Ιανός περιμένουν όλους εσάς στην εκδήλωση με θέμα τη διατροφή των παιδιών, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα τα μυήσετε στον κόσμο των πολύ ωφέλιμων, αλλά όχι και τόσο ελκυστικών στα μάτια τους, πιάτων της ελληνικής κουζίνας.

Για το λόγο αυτό, ένας συγγραφέας, ένας διατροφολόγος και ένας chef συναντιούνται στο φιλόξενο cafe του Ιανού.

Ο συγγραφέας παίρνει το μέρος των παιδιών, ο διατροφολόγος παίρνει το μέρος των γονιών και ο μάγειρας «γεφυρώνει» το μεγάλο χάσμα στο θέμα της διατροφής που υπάρχει μεταξύ παιδιών και τελικά όλοι μαζί καταφέρνουν να δείξουν στους γονείς τρόπους να μαγειρεύουν υγιεινά και νόστιμα ακόμη και τα φαγητά που τα παιδιά δεν αγαπούν, αποδεικνύοντάς τους εντέλει ότι και η «ψαρόσουπα» δεν είναι… και τόσο άσχημη.
  Την παρουσίαση θα κάνουν o καταξιωμένος σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Βαρούλκο» Λευτέρης Λαζάρου, ο συγγραφέας Γιώργος Λεμπέσης με τα βιβλία του Ψαρόσουπα και Ψαροσουπίτσα που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και ο Παρασκευάς Παπαχρήστος διατροφολόγος- διαιτολόγος, Μ.Sc. και ιδρυτής του Μednutrition.gr.
   ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
   ***Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς που θα συνοδεύονται αποκλειστικά και μόνο από τα παιδιά τους.   Δημοσίευση 06/12/2013

   ___________________________________

   Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

   ___________________________________
   ___________________________________
   ___________________________________
   ___________________________________

   ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

   ___________________________________
   Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
   έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
   Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

   Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

     © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

   Back to TOP