Γέννησε 5δυμα και θέλει να τα θηλάσει όλα! (φωτό)


Σύμφωνα με τους ειδικούς, μία σε αρκετά εκατομμύρια είναι οι πιθανότητες μια γυναίκα να μείνει έγκυος με πεντάδυμα χωρίς τη χρήση εξωσωματικής γονιμοποίησης κι όμως η 23χρονη Alexandra Kinova είναι μία από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις φυσικής σύλληψης 5δυμων!


Να πηγαίνεις για το δεύτερο και... να έρχονται άλλα πέντε παιδιά!

Η νεαρή μητέρα που είχε ήδη ένα αγοράκι, είπε ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της έχουν οικογενειακό ιστορικό διδύμων έτσι λοιπόν δεν της έκανε εντύπωση όταν αρχικά την ενημέρωσαν ότι κυοφορούσε δίδυμα. Λίγους μήνες αργότερα όμως η έκπληξη ήταν μεγάλη όταν της είπαν ότι δεν θα γεννήσει δύο αλλά πέντε μωρά! Χαρακτηριστικά είπε: «Όταν βρήκαμε επιτέλους ένα πέμπτο κεφάλι... άρχισα να κλαίω!».Έτοιμη να... εκραγεί η γλυκιά Αλεξάνδρα, με τον άντρα της παρόν, έκανε καισαρική τομή την Κυριακή για να φέρει τα πέντε μωρά της στον κόσμο, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι, τα οποία σύμφωνα με τους γιατρούς έχουν 95% πιθανότητες να μεγαλώσουν όλα υγιή!

Ο πρωτότοκος "βάφτισε" τα μωρά!

Ο μεγάλος γιος της Αλεξάνδρας βοήθησε στο να επιλέξουν τα ονόματα για τα πέντε νέα αδέλφια του! Τα τέσσερα αγόρια ονομάζονται Deniel, Michael, Alex και Martin και το κορίτσι ονομάζεται Terezka.Η Αλεξάνδρα είπε ότι μετά τους τέσσερις πρώτους μήνες που είχε πρωινή αδιαθεσία, είχε ελάχιστες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. Μάλιστα ήταν σε θέση να κοιμηθεί στο πλάι και δεν είχε κανένα πρόβλημα με την αναπνοή της.

Θέλω να τα θηλάσω όλα!

Τώρα η πανευτυχής μητέρα θέλει να θηλάσει και τα πέντε μωρά της όπως ακριβώς έκανε και με τον πρωτότοκο γιο της που τον θήλασε σχεδόν 1,5 χρόνο!

Δημοσίευση: 04/06/2013, Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα ΜΘ
Πηγή: dailymail.co.uk

Σχετικά άρθρα: 


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP